kamikaze.suicide Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 prosím o opravu meho jmena..xD "kamikaze.suicide" na zacatku topiku. xD nee ze by mi to vadilo ale stejne..xD xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cross94 Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 Ahoj, jen se chci zeptat jestli to td doopravdy funguje na 5.03 gen-c protoze kdyz to nainstaluju tak musim restartovat psp a kdyz restartnu psp tak gen je fuc tak jak to nekdo td muze zprovoznit na 5.03 gen-c??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 16, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2010 ten instaler jenom instaluje plugin (jako pro blbce si říkám :roll:) tim že vypneš a zase zapneš PSP ten plugin jenom aktivuješ... jestli to ale potom bude fungovat to už je ale jiná otázka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 19, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 19, 2010 Jako já fakt nevím, nainstaloval jsem plugin, restartnul psp, ale ani za boha mi nejde se regnout či přihlásit na PSN, vždy mi to hodí že musím updatovat fw :( mám 5.03GEn - C nebo to hodí chybu 805F0005 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sewa Odesláno Únor 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2010 mám psp 3000 cfw 5.03 gen-c,mám i tento plugin a při pokusu přihlášení k PSN mi to hlásí chybu 805f000,je nejaka šance že se dostanu z tohoto psp na PSN? Děkuji za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtys Odesláno Únor 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2010 ahoj kdyš se regnu na to psn na pc tak jak to aktivuju v psp kdyš mi to hazíí eror nebo stačí to ani v psp aktivované mít nemusím mám gen c tak dyštak prosím o pomoc díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 pane bože, je tu někdo kdo tomu rozumí akonečně odpoví na ten 1000x položený dotaz ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtys Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 jn taky bych prosil o odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 Pokusim se napsat takový podnávod aneb zkušenosti a trable co jsem s tím zažil já ;) Návod: 1. Spustíte v PSP ten instaler, to snad každej zvládne ne? 2. Pro jistotu se přesvěčte v recovery, že to máte zapnutý 4. Pokud máte chickhen (MHU), zkuste tam dát 5.03M33 (odzkoušeno) 3. Na PSN se pro jistotu zaregistrujte na PSP 5. Ujistěte se, že máte verzi hry, kterou to podporuje 6. Zapněte hru a tam multiplayer přes net 7. Tam by jste se měli přihlásit na PSN 8. Jestli vám to hodí error, tak jste zvorali některý z předchozích boudů 9. Jestli se vám to připojí k netu, ale pořád se to bude připojovat, zřejmě máte šifrování wifi nastavený na WPA => změňte šifrování na WEP (odzkoušeno) 10. Jestli vám to i přes osmý bod nefunguje, tak zformátujte kartu a zformátujte třeba i Flash1 jinak nevim :D To jsou všechny mé zkušenosti s tímhle... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtys Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 3. Na PSN se pro jistotu zaregistrujte na PSP jo jasný ale problém je že mně se psn nespustí v psp hodí mi to eror Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 3. Na PSN se pro jistotu zaregistrujte na PSP jo jasný ale problém je že mně se psn nespustí v psp hodí mi to eror Jo teď jsem si vzpomněl mám to tam špatně :D typuju správně, že máš 5.03 GEN? Dej si tam to M33 ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtys Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 m33 tam mám a stejně mi ta registrace nejde typnul si to naprsto správně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Únor 28, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 pridany nove patche pro hru: Fireteam Bravo 3-US Fireteam Bravo 3-EU Fireteam Bravo 3-JP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 rikejte mi boze!!!!!! Konecne jsem na to prisel!!! Dalsi info zitra ( Pisu z psp a fakt se mi nechce rozepisovat xD) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtys Odesláno Únor 28, 2010 Nahlásit Share Odesláno Únor 28, 2010 tak zejtra uvidíme jesli seš bůh :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no takže po usilovném hloubání a dloubání, jsem konečně přišel na čem to funguje a na čem ne!!! Takže ODHALENÍ na 5.50 GEN-D3 a 5.03 GEN to NEFUNGUJE!!! Funguje to na 5.50 GEN-D2 a 5.03M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 no takže po usilovném hloubání a dloubání, jsem konečně přišel na čem to funguje a na čem ne!!!Takže ODHALENÍ na 5.50 GEN-D3 a 5.03 GEN to NEFUNGUJE!!! Funguje to na 5.50 GEN-D2 a 5.03M33 i pres sifrovani wifi ? a co nejaky dukazy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2010 +to co jsem psal před tím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hotdog Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Mám PSP s CFW 5.50D3 a kdyz se chci pripojit k PSN tak mi hodí tuhle chybu:Currently, the server may be down for maintenance or updating.Please try again later(20000001).Nevite co s tím??Diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 3/4 příspěvky nad tvojim to je :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 nova verze psnableru... vse na prvni strane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 Ice tou novou verzí myslíš jenom přidane patche podpory her ve složce nebo to je nova verze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 no autor dneska kompletne preskladal web a vypadato ze upravil i plugin... je jednodussi ho znova nakopirovat nez mit starou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 No u me je to furt to same, chce to update FW (mám Gen - D3) asi to bude tak jak psal Charlestone, snad aspon nekomu to pujde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Březen 3, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2010 ja sem ten prvni prispevek editoval na vice mistech ale asis nevsiml... autor to testuje primarne pro 5.00M33-6... takze na GEN FW to muze delat problemy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.