petr1468621165 Odesláno Březen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2010 no takže po usilovném hloubání a dloubání, jsem konečně přišel na čem to funguje a na čem ne!!!Takže ODHALENÍ na 5.50 GEN-D3 a 5.03 GEN to NEFUNGUJE!!! Funguje to na 5.50 GEN-D2 a 5.03M33 Ano správně už jsem to psal před nějakou dobou, že to funguje na 5.50 GEN-D2 http://img163.yfrog.com/i/58973534.png/ jo a funguje mi UCES-01184 Resistance NPUG-80114 Syphon Filter Combat Ops Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2010 trochu divny ze to autor testuje na 5.00 M33-6 pac ja sem si udelal reflash na 5.00 M33-6 a nejde mi syphon filter EDIT: to bych se z toho po***l, vymenil sem kvuli tomu 3 FW a furt nic omg, takze - zalezi to i na sifrovani WIFI - mam WPA-TKIP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2010 Motor Storm EUR - Resistance EUR // 5.03 MHU 3.70 - GEN-C = Nefunkční, na MP jsem se nepřipojil ani s jednim, akorát přes ten MHU se mi podařilo přihlásit na PSN, to je tak všechno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 A sakra, sekl sem se u kroku 0 nebo spis -1 stahnul sem posledni verzi z 1.stranky - rozbalim to a dam to na root (slozka seplugins) keca to ze uz tam je tak ji dam kompletne nahradit. ajedu si v psp na hry z ms ale zadna nova ikona na nainstalovani nejakeho pluginu tam neni! pls help. jinak vsiml sem si ze budu muset udelat z tkip wep ale tkip je lepsi ale co nadelam. a taky ze mam 5.50 gen d-3 a je nutny d2 -> jak to teda downgradenu? diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 Ten instalátor nepotřebuješ když už jsis tam ty pluginy nahrál ručně, stačí ho aktivovat v Recovery Menu. D2 Downgradneš tak že ho stahneš a hodíš do GAME, pak ho spustíš jako D3 akorát u toho držíš L. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Březen 13, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2010 no kdyz si najedu do recovery menu a do plugins tak tam nic neni. a to L mam drzat v jaky chvili? jinak dik moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 to L musis drzet hned po tom, jak spustis ten D2 updater btw sem nevedel ze se to da downgradovat, ja si udelal pandoru + mms a na ni nahral D2 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 to L musis drzet hned po tom, jak spustis ten D2 updaterbtw sem nevedel ze se to da downgradovat, ja si udelal pandoru + mms a na ni nahral D2 :) Typan a jde ti teda na D2 ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 14, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2010 trochu divny ze to autor testuje na 5.00 M33-6 pac ja sem si udelal reflash na 5.00 M33-6 a nejde mi syphon filterEDIT: to bych se z toho po***l, vymenil sem kvuli tomu 3 FW a furt nic omg, takze - zalezi to i na sifrovani WIFI - mam WPA-TKIP ne nejede, zapomel sem tam napsat ze sem to testoval na 5.00 M33-4, 5.00 M33-6, 5.50 GEN-D2 a 5.50 GEN-D3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 no a jakmam ten plugin aktivovat v recovery menu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 no a jakmam ten plugin aktivovat v recovery menu ? zmenis Disabled na Enabled Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 jenze ja to kdyz dam vrecovery plugins nevidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Typan Cz Odesláno Březen 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2010 mas otevreny recovery menu ? melo by tam bejt plugins (teda jestli vis co je recovery menu) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
totypsyto Odesláno Červen 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2010 : D v plugins ale neni prave zadnej plugin proto nevim jak ho mam aktivovat, kdyz uz je prej tam jen tim ze sem to tam rozbalil a prepsal seplugins a nemusim ho instalovat tak ok no : D aha bylo to tim že v seplugins/ sem měl game.txt a když tam dám jenom game a vytvořim to v poznámkovim bloku tak to je ok nevim proč to automatick yneskryl jako příponu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xilias Odesláno Září 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 Mě když ho dám na kartu tak se mě ve složce game ani nic pro instalaci nezobrazi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Září 9, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2010 nic se ti totiz zobrazit nema... je to pouze patch ktery je aktivni po zpusteni hry. nejsem si ale jisty jestli to jeste je funkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Azazen Odesláno Září 15, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 15, 2010 doprdele muzu si zahrat ubec neco po internetu kdyz mam flashnute psp? pokud ano tak co...................myslim si ze tohle je nejjednodusi otazka na kterou lze zkurvene jednoduse odpovedet a ne se tady srat s takovejma debatama..............plugin je upe k pici akort dyz nakej dement ani nedokaze presne popsat jak ho tam dat boze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Myth Odesláno Leden 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Zdravím chci se zeptat jestli to funguje i na Prometheovi 5.03 nebo jestli byste mi neposlali odkaz na nějaký tutoriál. :) Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ice22222 Odesláno Leden 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2011 Total_Noob dnes oznámil ,že další aktualizace 6.20TN-C (HEN) by měla být vybavená funkcí PSN Online hraní dle meho nazoru toto je uz davno nefunkcni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.