kdyr Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 cau tak sem si chtěl vytvořit nový účet na psn ale já nemám kartu ani u master cardd ani u visy nevíte jestli se to dá nějak oblafnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 na to nepotrebujes kartu, pokud teda nechces nakupovat hned. Pro samotnou registraci to neni potreba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 na registraci nic nepotřebuješ... stačí si to přes PSP regnout a máš to...ale musíš si updatnout FW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 taky mam problem:The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully. rika mni to tohle po zadani emailu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kdyr Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 když s chci regnot přes psp tak mi to napíše něco ve smyslu že je tam zaregistrováno moc lidí a když to zkusim přes pc tak to po mě chce číslo kreditní karty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kdyr
cau tak sem si chtěl vytvořit nový účet na psn ale já nemám kartu ani u master cardd ani u visy nevíte jestli se to dá nějak oblafnout
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts