kdyr Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 cau tak sem si chtěl vytvořit nový účet na psn ale já nemám kartu ani u master cardd ani u visy nevíte jestli se to dá nějak oblafnout
0 k4relB Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 na to nepotrebujes kartu, pokud teda nechces nakupovat hned. Pro samotnou registraci to neni potreba
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 21, 2009 na registraci nic nepotřebuješ... stačí si to přes PSP regnout a máš to...ale musíš si updatnout FW
0 sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 taky mam problem:The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully. rika mni to tohle po zadani emailu
0 kdyr Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 když s chci regnot přes psp tak mi to napíše něco ve smyslu že je tam zaregistrováno moc lidí a když to zkusim přes pc tak to po mě chce číslo kreditní karty
Otázka
kdyr
cau tak sem si chtěl vytvořit nový účet na psn ale já nemám kartu ani u master cardd ani u visy nevíte jestli se to dá nějak oblafnout
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts