Lovefist_88 Odesláno Prosinec 21, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2009 Zdravím, prosím mohl by mi někdo poradit, jak získám v Bioshocku trofej Irony? Mám vyfotit mrtvolu Sandera Cohena potom co zabiju taneční pár, ale nic se neděje. Už jsem to zkoušel několikrát. Poradí někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 no to je podle toho jestli si to udelal v tom levelu kde jsi ho videl prvne a nebo az dal kdyz vlezes do jeho bytu. Tam sem pokracoval nasledne: zabil jsem ty dva tanecniky a pockal na Sandera - jak tam vlitl z toho pokoje tak jsem nasledne vlezl do toho pokoje protoze je za to skryta trofej a tam jsem ho sundal a vyfotil za coz jsem normalne dostal trofej kdyby sis nevedel rady tak navstiv nejlepsi stranku na ps3 trophy guidy http://www.ps3trophies.org/index.php Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lovefist_88 Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 no to je podle toho jestli si to udelal v tom levelu kde jsi ho videl prvne a nebo az dal kdyz vlezes do jeho bytu. Tam sem pokracoval nasledne: zabil jsem ty dva tanecniky a pockal na Sandera - jak tam vlitl z toho pokoje tak jsem nasledne vlezl do toho pokoje protoze je za to skryta trofej a tam jsem ho sundal a vyfotil za coz jsem normalne dostal trofejkdyby sis nevedel rady tak navstiv nejlepsi stranku na ps3 trophy guidy http://www.ps3trophies.org/index.php Tak já ho zabil hned potom co jsem odpravil ty tanečníky. Cohenova mrtvola skončila přesně u piána. Sice jsem se dostal do toho jeho pokoje a tam byl upgrade na zbraň, ale tu mrtvolu jsem vyfotil snad 100x a nic. Už jsem se i koukal na video a udělal to přesně podle toho a nic. Je to jen blbá trofej, ale nesnáším když něco nejde tak jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LOPO_X Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 mozna je si ho mel zabit primo v jeho pokoji ja uz se to nepamatuju ja s tim problem nemel v bioshocku mam plt a slo tam vetsina veci hladce tak nevim kde je problem zkus to vicekrat reloadni jak to nepujde ale jsem si jisty ze jsem ji dostal kdyz sem jej zabil primo v tom jeho pokoji a fotnul jsem i kdyz je to blbost protoze to funguje i ve fort frolic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.