Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PSP fialová co s FW 5.50

Petrunka

Otázka

Ahoj, dost jsem si tu četla o PSP. Dostanu totiž PSP k vánocům a nevím co tam bude za firmware.Jen že to bude ta fialováverze s sHanah Montana hrou.Ta mě asibavitn ebude. Koukala jsme na net, ale nemůžu najít jaký tambude firmware. V USA to někdokoupil s 5.50, ale asito bude jiný v EU. Načetla jsme si, codělat, pokud by tam byl firmware 5.03, ale pokud tam bude 5.50 tak nevím, jestli čekat nebo nahrát 6.2 a plně využívat PSN. Přítel má PS3 a tak bych mohla chvíli legálně tahat minis a využívat PS3.

Zajímá mě hlavně, jestli na 6.2 bude hack o moc později než na 5.5 / dle zkušeností v historii/ a taky jestli někdo zodpovědně neví, jaký je tam fw. Už bych si tahala hry. Kamarád mi nabízí 16 GB MemStick, ale pokud nepojedou ISO hry, nepotřebuju tak velkou na UMD a minis. .

Poradíte mi?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

11 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Mno ta hra Hannah Motana FW 5.50 a vyšší nevyžaduje, takže by tam mohl bejt FW 4.21, 5.03 nebo teda i ten zmíněnej 5.50-záleží jak je tahle edice dlouho venku a s jakým FW to pustili ven no, s jistotou se nedá říct nic... Zjistit to jde když se zeptáš prodejců kde bylo to PSP zakoupený, jakej je tam FW poznaj podle písmene na krabici. Co se týče novějšího CFW tak se žádnej neplánuje (teda aspoň zatim), ale vypadá to že i nebude. Navíc FW od 6.00 jsou celý překopaný a nemůže se prolomit.

Odkaz ke komentáři

• 0
Mno ta hra Hannah Motana FW 5.50 a vyšší nevyžaduje, takže by tam mohl bejt FW 4.21, 5.03 nebo teda i ten zmíněnej 5.50-záleží jak je tahle edice dlouho venku a s jakým FW to pustili ven no, s jistotou se nedá říct nic... Zjistit to jde když se zeptáš prodejců kde bylo to PSP zakoupený, jakej je tam FW poznaj podle písmene na krabici. Co se týče novějšího CFW tak se žádnej neplánuje (teda aspoň zatim), ale vypadá to že i nebude. Navíc FW od 6.00 jsou celý překopaný a nemůže se prolomit.

Pozor 6.00 prolomit jde..a už prolomen byl dokonce ten 6.10 nebo jak to tam je :lol:

Měla by jsi napsat jestli to bude psp go nebo normální(3000,2000)

PsP go->neprolomeno,psp 3000,2000-ta083->s fw pod nebo 5.03 prolomit jde.

Odkaz ke komentáři

• 0
Bude to nejspis 3000, psp GO neni ve fialove barve

jojo, já předpokládám, že to bude ten poslední model s UMD mechanikou. ten brite. teda doufám, když je tam ten lepší displej a tlačítka.

takže pokud tam bude vyšší FW než 5.03 mám hack vzdát a raději jet legáln cestou rovnou? tzn. update na 6.2 a kupování PSN her atd?

Odkaz ke komentáři

• 0

Já být tebou tak počkám na 24. a podívám se,co tam bude za fw...A až pak bych řešil co dál;-) To že nebude flash na vyšší fw než 5.03 je sice pravděpodobné,nikoli nemožné...Jak psali,Hannah Montana nevyžaduje moc vysokej fw,takže je určitá pravděpodobnost,že tam bude do 5.03...prostě počkej pod stromeček a uvidíš;-)

Odkaz ke komentáři

• 0
Já být tebou tak počkám na 24. a podívám se,co tam bude za fw...A až pak bych řešil co dál;-) To že nebude flash na vyšší fw než 5.03 je sice pravděpodobné,nikoli nemožné...Jak psali,Hannah Montana nevyžaduje moc vysokej fw,takže je určitá pravděpodobnost,že tam bude do 5.03...prostě počkej pod stromeček a uvidíš;-)

já to řeším teď, abych dnes koupila nebo nekoupila tu 16GB, která navíc může být fake,víš. Budu ji muset prozkoumat a kdybych tam měla vyšší než 5.03, tak koupím nějakou origo SOny prověřenou 4 GB, protože větší nebude třeba.

Já myslela, že bude někde nějakej seznam, kde budou fw všech těch bundlů, ale asi to není všude stejné.

Odkaz ke komentáři

• 0
U limitovanzch edici pismenko neni..

Btw, bude tam FW 5.50, tadz to nekdo psal> http://www.psp-hacks.com/forums/f127/hannah-montana-psp-t244450/

díkyzainfo, já taky četla njednom fóru,že to koupil s 5.50. takže Sony budeme sponzorovat nejentunou legálních PS3 her,ale i PSP. Nevadí, to nějak dáme. Když si předělám film podobně jako do PS3do mp4, tak mi to pojede jako jakýkoli video i na OFW 6.2, že?

Registrovat se mám na US store? Máme tam účet na PS3, ale asi chci svůj nick na online hraní. Na PS3 je to tam o dost levnější. Díky P.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu