Nevesta.na.Hrasku Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravim,četl jsem tu diskuzi "Xbox 360 vs PS3" a někdo psal, že v ňákym obchodě prodávají XBOX360 za 3.000,-Kč.Nevíte co to bylo za šop? Citovat
0 Dunky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 a ja osobne si myslim ze xbox live je zbytecny ale to uz je off topic :) Citovat
0 Nevesta.na.Hrasku Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Ještě bych se rád zeptal,jak se hrajou na tom gamepadu střílečky?To se musí strašně špatně mířit ne?Nebo je to jen o zvyku? Citovat
0 Dunky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 naopak take sem mnel s toho strach kdyz sem prechazel z PS2 na Xbox360 a reknu ti je to o dost lepsi nez na PS2 trvalo my 5minut a uz sem valil cod5 na veterana takze je to lepsi ;-) Citovat
0 stormje Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Asi je to jen o zvyku, ale strilecky hraju jen na pc Citovat
0 Dunky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Asi je to jen o zvyku, ale strilecky hraju jen na pc u PC mi pride jako jedina vyhoda ze aspon misto posilovani prstu posilujes predlokti :D Citovat
0 Nevesta.na.Hrasku Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak paráda :).Jediné, čeho se celkem dost bojím je ta poruchovost.A když si teda koupím na hrejte ten flešnutej,budu muset ten flash nějak aktualizovat...nebo jak to je? Citovat
0 stormje Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 pokud budes hrat online je dobry to aktualizovat, pokud jen OFF tak teoreticky nemusis, pokud budou updatovat programy na patchovani.. Citovat
0 Nevesta.na.Hrasku Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Tak to je pohoda.A ta poruchovost, je to tedy časté?Já jen abych to hned nezrušil...:ziped: Citovat
0 yanek71 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 pokud budes hrat online je dobry to aktualizovat, pokud jen OFF tak teoreticky nemusis, pokud budou updatovat programy na patchovani.. Lézt s flaschem na online live je sebevražda.:(:(:(:ziped::ziped::ziped: Citovat
0 FaNa Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 nevesta.na.hrasku: ta poruchovost uz ted fat neni casta takze to nemusis tak resit ;) jen xbox nesmis zavrit do nejaky malinky skrinky kde bys ho uvaril....ja ho mam z hrejte pres pul roku a nemam jedinej problem a lidi ktery znam ho maj o dost dyl a taky v poho ;) Citovat
0 Nevesta.na.Hrasku Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Já bych ho měl položený na stolku v místnosti,takže by to větralo. :D Myslíte že je koupení tohoto ventilátoru zbytečné? http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=304 Citovat
0 FaNa Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 muj nazor je ze to zbytecny je....kdyz to nebudes s hranim hrotit (8-10 hodin v kuse :D) a budes ho mit polozenej na dobrym miste jak si rikal tak to nema vyznam- neprehrejes to ;) Citovat
0 Dunky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 ano je to zbytecne a dneska se prodavaj jaspery a ty ti vydrzi dost dlouho (ale taky si myslim ze zalezi na tom jak s tim kdo zachazi napr. ja mam ete prvni generaci PS2 a dodnes to funguje :D) Citovat
0 romik Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 a ja osobne si myslim ze xbox live je zbytecny ale to uz je off topic :) Stupidní názor, přece někoho baví to a někoho zase tamto. Když někdo bude hrát online Fifa 10 a nic jiného ho nebude brát, tak asi těžko bude xbox live zbytečná věc, že, ale o tom se nemá smysl vůbec bavit Citovat
0 Dunky Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Stupidní názor, přece někoho baví to a někoho zase tamto. Když někdo bude hrát online Fifa 10 a nic jiného ho nebude brát, tak asi těžko bude xbox live zbytečná věc, že, ale o tom se nemá smysl vůbec bavit jo asi mas pravdu ale znam hodne lidi ale s toho asi jenom 1/10 hraje po LIVE Citovat
0 Bitchy Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 23, 2009 Protoze vsichni maji Flash a na Livko se nedostanou nebo se bojej banu. Ja znam zase dost lidi co jsou hlavne na Live a maj vsici origo :) Citovat
0 endhalf Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 http://www.prodejher.cz/30-XBOX-360-konzole - 4440... Obchod úplně na h*vno, ale levnější xbox neseženete (nový) Citovat
0 Nevesta.na.Hrasku Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Díky,ale raději si přišetřím na ten flashnutý z hrejte. :) Citovat
0 Bitchy Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 Z prodej her nekupovat vubec nic. Kram je to nahovno uz se to tu resilo nekolikrat. COI uz je ma v merku vubec nic tam nebrat. Kdyz to poslou tak je to bud v prdeli hned a nebo to odejde za par dni / tydnu a na reklamace neberou ohledu a banuji ucty na jejich stranky. Strasny hovada Citovat
0 jary25 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 A jaký je rozdíl mezi tímto http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=411 a tady tímto http://hrejte.cz/index.php?akc=det&id=354 ... flash ? ... Inak vím , že to tady určitě v nějkém topicu je ale kdyz dostanete ban , tak nemuzete pouze na internet nebo co se vše blockne ? Jsem zelenáč a xbox si přeji a jde mi jen o NHL , žádný důvod jiný k tomu nemam , tak se chci zeptat jestli mi ten ARCADE vystačí ? :roll: Citovat
0 FaNa Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 24, 2009 rozdil je mezi nima jen v tom flashi (ten druhy s plusem na konci je flashly)...ban dostanes pokud se pripojis na xbox live (myslim ze uz poznaji aji samotny flash) a s banem se na xbox live uz nikdy nepripojis taky ztratis zaruku a nepudou ti instalovat hry na HDD ktery arcade stejne nema v zakladu..a navic to ti tady uz borci spravej ;) Citovat
0 trezzor Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Jsem zelenáč a xbox si přeji a jde mi jen o NHL , žádný důvod jiný k tomu nemam , tak se chci zeptat jestli mi ten ARCADE vystačí ? :roll: Jasne, ze ti na hranie NHL staci aj ARCADE. Ale ak nechces pri hrani pocuvat (hlavne vecer) tu hnusnu kviliacu mechaniku, tak si kup HDD!!! Napr. na Forza 3 je na to DVD2 potrebny aj HDD. Na "replay" z DVD1 tiez. Takze by som HDD na tvojom mieste nedaval na druhu kolaj. Citovat
Otázka
Nevesta.na.Hrasku
Zdravim,četl jsem tu diskuzi "Xbox 360 vs PS3" a někdo psal, že v ňákym obchodě prodávají XBOX360 za 3.000,-Kč.Nevíte co to bylo za šop?
47 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.