Wendy Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Zdravim lidi, chtěl bych se zeptat... včera jsme oba dva poslali hru abysme je vyměnili, ale ten co mi hru posílal zapoměl napsat jedno písmenko k příjmení, takže z toho vzniklo úplně jiné příjmení, které na dané adrese neexistuje...doručí se mi zásilka normálně ? nebo co s tím můžu udělat ? díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gh0sT-1nF Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Buďto se mu to vrátí nebo ti to doručí v tom druhym případě doufej že si to jedno písmenko na tý adrese doplní :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaaTaaa Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 muzes akorat pockat co z toho vyleze v nejhorsim pripade se to vrati odesilateli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeniczech Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Wendy: pokud je adresa správně, tak to pošťákům samozřejmě dojde.. Neboj. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 podle toho jestli to prijmeni existuje. pokud chybi jen jedno pismenko a adresa a ostatni info. jsou spravne tak by to melo dojit, vybehne jim to v pc a oni si asi domysli ze to napsal sparne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 díky za všechny odpovědi, adresa je správně, akorát to příjmení, zásilky na moje jméno a adresu chodí poměrně často, tak snad to pošťákovi dojde...takže já nebo odesílatel tomu nějak pomoct nemůžeme ? jako že by on třeba zavolal na poštu a řekl že napsal špatně jméno, jestli to nemůžou upravit...? EDIT: ee, toto příjmení neexistuje ani v celé Praze :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zuzkys Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Jedno písmeno není problém. Mnohdy lidi píšou bez háčků a čárek a vyjdou z toho horší zkomoleniny a taky vždy došly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 22, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 ok, všem dík, tak snad dorazí můžete LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts