BeStHeRo Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Právě přemýšlím jestli si mám koupit kabel k psp do televize. Máte s tímto někdo zkušenosti? Je to v televizi pak kvalitni obraz neni to nijak rozmazany atd.PLS PORADTE DIKY. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ja ten kabel mam, origo od sony, ale obraz, aspon teda na te me televizi, nic moc. Kdyz zapnu nejakou hru, tak se obraz jeste zmensi, a zabira asi tak 3/4 plochy, mozna jeste min. Grafika me taky moc neoslnila, cekal jsem, ze to bude lepsi. Ale na druhou stranu, hrat se na tom dá. Kabel mi pripada urceny spis pro psp nadsence a sberatele....A kde ho chces koupit? zalezi taky na cene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Ja ten kabel mam, origo od sony, ale obraz, aspon teda na te me televizi, nic moc. Kdyz zapnu nejakou hru, tak se obraz jeste zmensi, a zabira asi tak 3/4 plochy, mozna jeste min. Grafika me taky moc neoslnila, cekal jsem, ze to bude lepsi. Ale na druhou stranu, hrat se na tom dá. Kabel mi pripada urceny spis pro psp nadsence a sberatele....A kde ho chces koupit? zalezi taky na cene Ma to cenu kupovat z aukra? tady jsou nějake kabely na ukazku http://www.aukro.cz/item857880586_psp_component_av_kabel.html http://www.aukro.cz/item863361466_premium_component_av_kabel_pro_psp_2000_3000_slim.html http://www.aukro.cz/item857088372_av_hdtv_tv_komponentni_kabel_psp_2000_3000_go.html http://www.aukro.cz/item863489649_kabel_tv_component_av_pro_psp_2000_399.html mysli te ze to nejsou nějake šmejdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 To ti takhle nereknu. Napis jim, at to poslou fotky primo toho jejich kabelu, a at tam de videt ten cernej rozbocovac, hlavne to, co je na nem napsano. Ale jinak ten posledni, co prodava primo akuro, tak ten by mel bejt dobrej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ten kabel mám ale moc ho nepoužívám..mám velikou televizi a obraz je přes celou ale když zapnu hru tak se to zmenší a grafika nic moc..podle mě je lepší si obraz převézt do pc a tam si to zvětšíš jak chceš a je to zadarmo... naposledy jsem hrál fifu9 ale možná nějaká nová hra by byla taky přes celou orazovku..zkusím to a dám vědět.. je ale víc kabelů..přes které se hrát dá a nedá..ty co jsou na tom aukru jak si sem dal tak přes ty to jde ale ty které mají jen "3 konce" tak s těmi to nejde... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 ten kabel mám ale moc ho nepoužívám..mám velikou televizi a obraz je přes celou ale když zapnu hru tak se to zmenší a grafika nic moc..podle mě je lepší si obraz převézt do pc a tam si to zvětšíš jak chceš a je to zadarmo...naposledy jsem hrál fifu9 ale možná nějaká nová hra by byla taky přes celou orazovku..zkusím to a dám vědět.. je ale víc kabelů..přes které se hrát dá a nedá..ty co jsou na tom aukru jak si sem dal tak přes ty to jde ale ty které mají jen "3 konce" tak s těmi to nejde... ...jak jsi mluvil o tech trech koncich, tak proc by to pres ne neslo? bud si koupis komponentni 5cinch, nebo normal av 3cinch, porpipade tm das redukci na scart Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ...jak jsi mluvil o tech trech koncich, tak proc by to pres ne neslo? bud si koupis komponentni 5cinch, nebo normal av 3cinch, porpipade tm das redukci na scart měl sem ten stěma třema a nešlo to... jinak bych to sem asi nepsal nee :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ...jak jsi mluvil o tech trech koncich, tak proc by to pres ne neslo? bud si koupis komponentni 5cinch, nebo normal av 3cinch, porpipade tm das redukci na scart de to když si stáhneš FUSA plugin ;) http://console-forum.net/showthread.php?t=26364 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 kabel si nekupuj!! zbytecne penize!! ztoho hrani nebudes met takovy pozitek jak sa ocekavalo!! radsi si kup nejaku uzitecnejsi vec k psp!! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jo radši si kup usb kabel a hraj to na pc :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 no jako hrát Obscure na plátně 5x3 metry v noci to je sakra zážitek :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 kabel si nekupuj!! zbytecne penize!! ztoho hrani nebudes met takovy pozitek jak sa ocekavalo!! radsi si kup nejaku uzitecnejsi vec k psp!! ;) asi tak, ja ted taky trochu lituju, ze sem ho kupoval:D. Kdyby aspon nestal tolik.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Počkat.. hrát Oscure na 5×3 metrovém plátně?? Vždyť PSP má malé rozlišení, ne? To na takovémhle plátně musí být neskutečně moc rozkostičkované, ne?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Počkat.. hrát Oscure na 5×3 metrovém plátně?? Vždyť PSP má malé rozlišení, ne? To na takovémhle plátně musí být neskutečně moc rozkostičkované, ne?? taky jsem si to myslel, proto jsem to zkusil ale předčilo to všechna má očekávání... (mám i fotky jestli chcete :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Tak na fotky se rád podívám ;).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Tak na fotky se rád podívám ;).. ja taky!!!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tady to máte ;) Ten assasin je rozmáznutej jenom foťákem... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 woW..:bash:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 pozejtří můžu udělat kvalitnější fotky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
santiknov Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ty jo! tak to je kvalita!! to neni snad ani mozne!! mazec teda!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BeStHeRo Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ted to teda moc nechapu. na tom platne to je připojeny přes ten kabel? Jestli jo tak je to teda hodne dobre rozliseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo udělej další kvalitnější ale zkus taky pls nějakou třeba rok starou hru jestli to bude stejné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Tak teď vůbec nic nechápu.. Ten Assasin's Creed tam vypadá nějak moc nepřirozeně hezky.. Když se podívám na displej trochu blíž, tak vidím jak je všechno hranatý a kostičkovaný.. A to ten displej má rozměry cca 9,5 na 5,5 cm.. Jak to může být takhle čisté na 5×3 plátně?? To musí být fake :D.. P.S.: Až mám normálně pocit, že to má hezčí grafiku na tom plátně než na mém PSP :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
charlestone Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 tak sory další fotky nebudou to plátno je u kámoše a on ho nechtěl instalovat :( jo a neni to 5x3 ale 4x3... my bad... :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gerril Odesláno Leden 3, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 3, 2010 Já bych myslel, že už na monitoru 22' to bude mázlý jak svině :D.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.