Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

NBA Live 10 nebo NBA 2k10

michelito91

Recommended Posts

Volil bych NBA 2K10.... NBA Live byly vždycky na houby, jsou hrozně nereálný... NBA 10 The inside je už mnohem reálnější a vypadá mnohem lépe, ale já zvolil 2K10 protože NBA 10 The inside je ÚPLNĚ to samé jako 09ka akorát jsou tam aktualizované soupisky, takže proto mě 10 The inside zklamala.... 2K10 má zase trochu horší grafiku ale na to se dá zvyknout, a je tam mnohem víc modů než v the inside, hlavně street hry jsou dobrý.... V The inside není ani blbý 1v1....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak PS3 nemám, ale 2K Sports ( NBA 2K10 ) má vždycky lepší basket, mnohem reálnější - pohyby hráčů, balónu a tak... i grafika je na PS3 určitě srovnatelná nebo i lepší - nemůžu z vlastní zkušenosti posoudit páč sem novější díly Live od EA nehrál ( jen 08ku na pc ), ale já bych určitě šel do 2K10, aji když se podíváš na recenze tak všude máš napsaný že NBA 2K10 je nejlepší basket....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 8 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu