Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 cau jak mam stahnout tuhle hru http://www.pspdemocenter.com/page.php?id=2866 kdyz mi poradite thanks vas nemine :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Přes PSN.. máš to tam napsaný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 V download sekcii si dal PStore demos .. že tie hry sú iba na Storoch .. Nájdi si ju tu .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 domino11 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 umi tady nekdo flashnout psp ? :... piste na icq 395764284 nejde mi akorat nainstalovat 5.03gen-B mam psp fat 1001K predem dekuji za odpoved ;);) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 a co je to to psn ja sem totalni lama ja vubec newim jak a kde co mam udelat :cry: pls Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DarkTemplar Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Urob to čo som ti povedal :D PSN = PlayStation Network .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 no jo lae v tom seznamu som mi rek ze si to tam mam najit tak to neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Založ si účet na PSN (google), stáhni aplikaci MediaGo a demo si stáhni v ní Connect: jenže takový demo by mu stejně nešlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Instaluju MediaGo a přes USB version fake plugin to zkusim stáhnout jestli půjde, kdyžtak ti to sem hodim, ale nic neslibuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 takze media go uz mam a ted to psn a jako jka to pak stahnu na to psn nebo jak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Prostě si udělej účet na store.playstation.com/, vyplň údaje v MediaGo a pak si tam to demo najdi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Takže jen chci říct že mi to stáhnout nejde, i když mam ten fake plugin tak při kliknutí na Download naběhne tabulka na stahování a přesto se objeví ať udělam Update OFW. :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Takže jen chci říct že mi to stáhnout nejde, i když mam ten fake plugin tak při kliknutí na Download naběhne tabulka na stahování a přesto se objeví ať udělam Update OFW. :( Aha.. a k čemu to je ? I kdyby si to stáhnul, tak mu to demo na jeho PSP nepůjde.. Navíc předpokládám, že má OFW, když chce demo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 No máš pravdu že mi tomůže bejt jedno když mam GEN, ale chtěl jsem to zkusit... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 jo mam oficialni farmware tak ted se musim zaregistrovat na to PSN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 hej to nejde se zaregistrovat na tom PSN u druhyho bodu registrace je tam tohle Sign-In ID(Email Address)Password tak tam napisu do te prvni kolonky email a do druhe heslo apk kdyz dam continue tak mi to ukaze tohle The sign-in ID and password combination is not correct. Please check your entries carefully. ja anglicky neumim a kdyz sem to na netu prekladal tak mi to proste nadavlo smysl co delam spatne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 NuM3Ro Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Myslim že to děláš dobře ale jakej zadáváš věk? Kdyžtak tam nastav že je ti 18+ jinak tě to taky nepustí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Code Odesláno Prosinec 23, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 jj dik thanks te nemine Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Code
cau jak mam stahnout tuhle hru http://www.pspdemocenter.com/page.php?id=2866
kdyz mi poradite thanks vas nemine
:)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
17 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts