goli Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 cau nikde jsem to nenasel a tak se ptam : je mozne spoustet gba hry na dstt ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Prosinec 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2009 Zklamu te, ale na zadne karte, kterou "cpes" do slotu1 u DS/DS Lite si nezahrajes GBA hry, tvou dstt nevyjimaje. U DSi to nejde vubec. Pokud si chces GBA zahrat, tak je POTREBA mit nejakou sikovnou kartu do slotu 2 - napr. EZ FLASH 3in1 - doporucovana mnoha uzivateli (ja si ji tez pochvaluji), nebo jinou, ktera to podporuje a spolupracuje i s dstt. Zkus se tedy mrknout do navodu (kde jsem trosku popsal ezflash 3in1) a popatrej u sveho vyrobce karty, zda ezflash je podporovan... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 pozor, nemast! pomoci slot 1 karty iPlayer si zahrajes emulovane GBA hry dokonce i na DSi - http://www.dsiplayer.com/. Druha vec je karta Supercard DS TWO, ktera se momentalne pripravuje, ta to bude umet podobne. Obe maji primo v sobe procesor, ktery "zvysuje" vykon DS(i) a je potom schopna emulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Nematu :D akorat jsem dosud nemel informace o tech dvou kartach. Hned jsem zas o neco chytrejsi. Dik :D OT -> Kurnik, tech flashkaret ale je :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jasne, myslel jsem to v nadsazce :) jinak ta iplayer neni ani tak flashkarta, umoznuje jen prehravani multimedii a nna tom vznikly i ty moznosti emulace. s sc ds two by mel snad prijit i snes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
goli
cau nikde jsem to nenasel a tak se ptam : je mozne spoustet gba hry na dstt ??
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.