Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Počet her v pc,snižuje jeho výkon?

Ďáblův Žoldák 666

Otázka

14 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Takže čím mín zasran*** hdd tím líp jo?Ok thx,skusím to defragmentovat,ale u toho mě se** že to trvá strašně dlouho.Sorry za blbej dotaz,ale zajímalo mě to a nevim kde jinde se líp zeptat:D Taky mě to zajímalo kvůli tomu že u většiny her splnuju trochu víc než minimální požadavky a stejně jich dost rozchodim plynule jen na menší rozlišení atd atd,tak mě jen zajímalo jestli tim že mám v pc dost her,tak jestli to nějak tohle neovlivnuje.Sorry za dotaz :?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0

Tak ono záleží na spousta faktorech a pokud třeba nainstaluješ hru, stáhneš film, nainstaluješ program, atd, tak budeš mít disk defragmentovaný tak jako tak. Doporučuju defragmentovat jednou za dva týdny + projet a vyčistit registry

Odkaz ke komentáři

• 0

Pár lidí tu říkalo, že je to blbost, ale určitě to tak neni. Více nainstalovaných her nebo programů opravdu spomaluje PC a nezáleží moc na defragmentaci protože tohle se týká registrů. PC bude pomalejší hlavně při spouštění aplikací nebo her, ale jak si se ptal jestli to může snižovat výkon ve hrách, tak to určitě ne, pokud nemáš moc zasr*nej HDD. Pokud by to bylo diskem, tak tady pomůže defragmentace, ale tomu speciálnímu vynálezu Microsoftu kterýmu se říká registry nepomůže.

Odkaz ke komentáři

• 0

Kápnul si na to :D a proto doporučuji TuneUP. Ten krom defragmentace (propracovanější než windowsovská) čistí a opravuje registry. Já jsem měl jednou tenhle problém s Counter strike: Source - sekal se, ale jen když jsem chodil, nízkým fps to nebylo. No a TuneUP to vyřešil.

Odkaz ke komentáři

• 0

Jasný že jsou prográmky na opravu a čištění registrů, ale stejně jsou objemný podle toho kolik tam máš aplikací a když jich tam máš fakt dost tak ti ty prográmky ty registry nezmenšej :D na tohle prostě neni řešení pokud často instaluješ a odstraňuješ aplikace, tak je dobrý ty registry pročistit, ale jak říkám počet nainstalovaných programů, který jsou v registrech nezměníš ani nějakýma super hyper prográmkama :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu