Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Potřeboval bych poradit s PC. Chtěl bych, aby tam šli všechny hry na plné rozlišení. A něco za rozumnou cenu. (cena cca.: 20k - 25k) myslim ze by to melo stacit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Takhle je to težký. Řekni kolik bys do toho chtěl dát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Počítač si chceš koupit?Nebo už máš a potřebuješ poradit? Sestav si nějaké levnější ,ale rychlé Pc a Investuj hlavně do grafického akcelerátoru. Jak se ,ale rozhodneš. ATI, nebo INVIDIA.. Když si budeš kupovat PC sestavené u výrobce, vybírej hlavně podle grafiky. Mrkni na grafy. LEDEN 2009 ZDE: http://console-forum.net/showthread.php?p=760939#post760939 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 No mám PC ale přemýšlím o novým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 No mám PC ale přemýšlím o novým. Koupíš si už sestavené? Máš už nějaké vybrané? Nebo jim nevěříš a sestavíš svoje? Za 20k si můžeš koupit graf. i za 5-10k.. (Hlavně,ale procesor..) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jestli uz masd pc tak si kup herni ntb za 25 sezenes luxusniiiii ;) ale jestli chces stolni tak si ho sloz;) lidi ti tu poradi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Jediný co potřebuju vědět je kolik bys do toho dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Já bych to viděl asi nějak takhle: http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=RCN01RV501RJE01SXX01CSP01IUX01D2H01JSY01 Bral jsem to z toho co mají skladem jinak bych tam ještě něco trošku pozměnil a skříň si vyber jakou chceš tuhle jsem tam dal jenom aby to bylo komplet. Edit: Ještě se to dá trošku pozměnit jsou už desky s rychlejším SATA a USB 3.0 záleží co budeš chtít tohle je jenom tak orientačně jak by to mohlo vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Počítač si chceš koupit?Nebo už máš a potřebuješ poradit?Sestav si nějaké levnější ,ale rychlé Pc a Investuj hlavně do grafického akcelerátoru. Jak se ,ale rozhodneš. ATI, nebo INVIDIA.. Když si budeš kupovat PC sestavené u výrobce, vybírej hlavně podle grafiky. Mrkni na grafy. [/center] pokud nejsou aktualizovany tabulky tak trochu blby ukazovat na rok starej test ... uz jsou jiny ovladace, a vetsinou jsou uz i novejsi grafiky... /i kdyz ne tak aby se vyplatili :lol: / tak furt za uvahu stoji .... btw > ta sestava nademnou neni spatna akorat bych asi vymenil GTX285 za modernejsi ati 5870 ... cenove +- stejnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 pokud nejsou aktualizovany tabulky tak trochu blby ukazovat na rok starej test ... uz jsou jiny ovladace, a vetsinou jsou uz i novejsi grafiky... /i kdyz ne tak aby se vyplatili :lol: / tak furt za uvahu stoji ....btw > ta sestava nademnou neni spatna akorat bych asi vymenil GTX285 za modernejsi ati 5870 ... cenove +- stejnou Jak jsem psal tak jsem to bral z toho co je skladem ta GTX285 tam neměla být dal bych tam 295tku, ale neni skladem a ATI rozhodně ne je to na něm, ale já jsem na 100% pro Nvidii pokud si vybere ATI je mi to jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 ATi je ted ale vyhodnejsi si vybrat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Nevim jak to myslíš cena/výkon? To byla výhodnější asi vždycky, ale ve spolehlivosti a funkčnosti na Nvidii nemá a proto si klidně za stejnej výkon zaplatim víc. Nechci tady rozpoutat nějakou hádku ATI vs Nvidia, ale mám s tim dost zkušeností na to abych věděl, že do nový sestavy bych si ATI rozhodně nedal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Jasný, ale radši si vemu ATi co má třeba DX11. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingondra007 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 přesně už ted začínají vycházet hry s DX 11 a Nvidia porad nic no takže bud si počkat na noou řadu Nvidie a nebo jit do ATI bud hd 5850 nebo 5870 a máš našlapaný komp Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 jde o to ze nekdo rad ati nekdo nvidia... je to jeho vec.... nvidia ma spolehlivejsi ovladace... ovsem uz 3 roky dokola omyva ty sami karty... ati je technologicky novejsi bouhzel obcas to dela neplechu... sam to znam... mel sem hodne karet od obojich... zalezi na nem co radsi... takze prestatne diskutovat co je lepsi bo kdyz to bude chtit vedet bud se zepta nebo pouzije google ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
david309 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 MAm toto a je to luxusni sestava stoji 24,500 a ¨zahrajes si vsechno http://www.alfacomp.cz/php/basket.php?items=N3701QRD01RCO02RV501IYL01T7501TUD01IUX01C1X01IM501R3401 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 pokud nejsou aktualizovany tabulky tak trochu blby ukazovat na rok starej test ... uz jsou jiny ovladace, a vetsinou jsou uz i novejsi grafiky... /i kdyz ne tak aby se vyplatili :lol: / tak furt za uvahu stoji ....btw > ta sestava nademnou neni spatna akorat bych asi vymenil GTX285 za modernejsi ati 5870 ... cenove +- stejnou Myslel sem to dobře.. Ale,máš pravdu to bych asi moc dobře neporadil se starými informacemi. Vyměním to za nové.. Ps.to sem tomu tedy dal článek je z ledna, dikes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Díky... Možná že vylepším starší PC. Neni zas tak špatný. Tak mě pls poraďtě co vylepšit... Díkes PC: Procesor: Intel Core Duo E7400 @2.80 GHz 2.80 GHz Ram: 4 GB Motherboard: Asus P5QL-E Windows: Vista HDD: 500 GB Zdroj: 400 W (sory že to neni upřesněný ale nevyznám se moc no :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 cpu samo o sobe tak spatny neni ... /na dnesek este docela staci/ koukam ze si neuvedl znacku zdroje a grafiku takze pokud mas integrovanou ... (??) tak grafiku a vykonnejsi grafiky sou vetsinou zrouti takze si rovnou priprav $ i na novej zdroj :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Za pokus by stálo zvýšit ram. Máš Visty a se SP2 ti asi půjde i dvojnásobek.Taky ještě jeden HDD.Tedy 500 je hodně místa,ale jednou to dojde. A grafická karta by měla určitě nějaká být ,jestli budeš chtít spustit novinky co budou po Vánocích k dostání.. Kupuj postupně ať vidíš rozdíl v cenách a můžeš se rozhodnout..Příjdeš i tak na to co se vyplatí.. Ale co bude opravdu na něco musíš zjistit četbou nebo se ptát prodejců, snad ti dobře poradí, hlavně číst na netu,nebo jinde.. Jestli ,ale grafika nepůjde tak co naděláš? Budeš muset investovat do nového zdroje.. Možná by za pokus stála grafika s pasivním chlazením, trochu to na W ušetří ale ne asi tolik..Zase ,ale není vůbec slyšet... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Grafická krata: Nvidia Geforce 9800 GT (512MB). Zdroj: Fortron ATX-400PNR - 400W. Sry co je SP2? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 SP2 = Service Pack 2 Zdroj bych bral určitě jinej. Fortron je na prd značka! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 24, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Tak SP2 už mam. Aktualizoval jsem. A k čemu bude lepší zdroj pls? (jsem laik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FreeMan Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Fortron na prd značka? Tak to se musim smát :D Jsou to jedny z nejlepších zdrojů i když teď bych bral spíš seasonic, ale tvrdit že Fortron je na prd to asi nebudeš žádnej odborník... Lepší zdroj je hlavně pro tu silnější grafiku, ale záleží co přesně tam budeš mít za věci možná by to ten tvůj Fortron taky zvládnul ikdyž ten Seasonic 550W jak jsem dával do tý sestavy by byl určitě lepší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 Fortron na prd značka? Tak to se musim smát :D Jsou to jedny z nejlepších zdrojů i když teď bych bral spíš seasonic, ale tvrdit že Fortron je na prd to asi nebudeš žádnej odborník...Lepší zdroj je hlavně pro tu silnější grafiku, ale záleží co přesně tam budeš mít za věci možná by to ten tvůj Fortron taky zvládnul ikdyž ten Seasonic 550W jak jsem dával do tý sestavy by byl určitě lepší. fortony jsou posledni dobu na prd... bo jsou spolecne s EC zdroje... a jedny z nejlepsich zdroju ?? :lol: do jednich z nejslepsich zdroju maj hooooooodne daleko... enermax,corsair ... sou mnohem lepsi, tizsi a spolehlivejsi... ;) u 500W+ bych do fortonu nesel ;) silnejsi zdroj bude lepsi hlavne pro tvoje pc ... 1) zdroj bude min topit... 2) bude mit vic vetvi .... edit ale aby to nebylo mimo ... fortony nejsou vylozene spatny zdroje... :) do 500w jsou v pohode... ale pak uz najdesi kvalitnejsi .. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.