Anonymous_ Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 myslim že každej kdo neni uplnej debil,tak drogy nebere......inteligentniho clověka nenapadne aby bral drogy......alkoholismus? možná....drogy?pochybuju ;) Bereme-li to z formalniho hlediska, tak marihuana droga je. Ja znam spoustu lidi, minimalne tak 50x chytrejsich nez ty a nektere chytrejsi i nez ja a travu hulej pravidelne. Takze tu kecas nesmysly, myslim, ze kdyby jsi jim do oci rekl to, co jsi tu napsal, tak by jsi dostal takovou nehoraznou tecku... A jeste vice by jsi cumel, kdyby jsi videl, jak jsou uspesni ve skole. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blistere Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 můj brácha taky je vystudovanej bere 50 měsičně a hulí každej den a hulil i dřív a to taky denně jeho kámoš taky dělá přes kompy je vyučenej na vejšce a taky dává špeka každej den několikrát denně a fotáhl to daleko tak co tay meleš Froozen Bee já si teda myslím že každej nekdy zkusil a kdo ne tak nepozná jaký to je....tráva není zas tak návyková je to horší jak cíga tj ale copak se z cíg udlaj mastičky který ti 3-4 x rychlejc uzdravěj strup,bolak a nebo neco jinyho?ne! takže bych řekl že jointík nikdy neuškodí .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marek_2080 Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 no jo prosimte abyses nepos*al ... rekl sem snad ze beru drogy ? ? Ani na sebe neupozornuju ale bavi me o tomhle diskutovat protoze uz sem taky vyzkousel nejaky to "zakazany ovoce" a zajima me co to delalo s ostatnimy lidmi a jestli treba vydeli nejaky fetaky atd... A jestli se ti to nelibi tak mi vyhul tyc a nelez sem !! Jeste navic tu delas OFFtopic ;) FOR ALL: Na Vanoce nejlepsi diskuze... a ktomu kamososvi... Dostal se z toho uplne sam... K Marihuane : Legalizoval bych to protoze je to jak lek na dusi tak na telo ;) Kdo nezkusil tak si tu muze rikat co chce ale kdo travu zkusil at uz mast nebo speka tak vi o cem mluvim ;) no je to jedno... Vim svoje a navykovy ?? Me to ani navykovi nepride... klidne bych bez toho vydrzel mesic 2,3 klidne i rok... ale proc ?? Co pak delat venku ?? :D :D proste kdyz uz deme chlastat tak nakej ten spek padne :D tvoje myslenkovy pochody uz ani nebudu vic komentovat, ses akorat k smichu ani od tebe nepotrebuju slyset, jestli beres nebo ne, ono je to z tvyho projevu patrny vic nez si myslis ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 24, 2009 tvoje myslenkovy pochody uz ani nebudu vic komentovat, ses akorat k smichuani od tebe nepotrebuju slyset, jestli beres nebo ne, ono je to z tvyho projevu patrny vic nez si myslis ;) Asi tak nějak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 noo hele drogy jako takovy neberu (huleni nerikam droga) nikdy bych si nepichl a reknu ti ze se mi to vubec nelibi... zas az takovy znamosti nemam ze bych nekam prisel a nekdo by si tam strelil buchnu to zas ne... ale jelikoz jezdim po tekno akcich tak se stim setkavam casto a zalozil sem tenhle topic abych lidi odradil.... a kty trave... neni to az takovej vymatlavak jak si myslite muj bratr taky vysel vejsku a cely 4 roky hulil jak tovarna... a to mel od kamose podlampu JackHarrer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 travu sem zkusil a jako ani mi nechutnala a jeste kdyz nekdo ubali tak si dam ale jako neni na to nikde dosvedcena zavislost pouze chut ! a to je rozdil urovnejte si to jinak myslim take ze by to melo byt odlouceno od normalnich drog pervitin,herak,koks atd ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 travu sem zkusil a jako ani mi nechutnala a jeste kdyz nekdo ubali tak si dam ale jako neni na to nikde dosvedcena zavislost pouze chut ! a to je rozdil urovnejte si to jinak myslim take ze by to melo byt odlouceno od normalnich drog pervitin,herak,koks atd ! jj neni to zavislost... i kdyz na hasis to uz zavislost je ale ja mel hash parkrat v zivote a zavislej nejsem :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patricenko Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jestli se člověk stane na něčem závislý nezáleží na droze,ale na člověku.Někdo se nikdy nemusí stát závislý ani na pervitinu,někdo se může po prvním tahu stát závislým na cigaretách,takže takové názory,že tráva by se měla odloučit od normálních drog je podle mě blbost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jasně...Kafe je droga,alkohol je droga a hulení je nic :dozey: ... vážně nevim jak přemýšlíš. Hold to jsou už ty zhulený mozky,co přemýšlí jinak než my ostatní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Jasně...Kafe je droga,alkohol je droga a hulení je nic :dozey: ... vážně nevim jak přemýšlíš.Hold to jsou už ty zhulený mozky,co přemýšlí jinak než my ostatní. kamo vis o to uplny hovno tak raci zavri klapacku ;) vsichni huleni za drogu povazujou ale pro me to droga neni pac na tom nejsem zavislej ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 No podle toho jak píšeš,tak už máš mozek z hulení na maděr,ale je to každýho věc... btw. kámo a zavři klapačku si nech pro babičku,nejsem ti na to zvědavej :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 No podle toho jak píšeš,tak už máš mozek z hulení na maděr,ale je to každýho věc...btw. kámo a zavři klapačku si nech pro babičku,nejsem ti na to zvědavej :dozey: ha ted ses predvedl... no jako mas docela praavdu... hulim uz 4 roky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 omg i kdybys na tom byl nebo nebyl závislej tak to droga je a vždycky bude. a ne nemusíš na mě zkoušet ty tvoje blabla kdo nezkusil neví..zkusil jsem neboj. Ale řikám ti že je to droga jako každá jiná, jako alkohol...takže je jedno jak moc hulíš, ale drogy budeš tim pádem brát furt....a propagovat tady tvůj názor že zkusit se má vše...proboha sou tady i děti...další zdrogovaný dítě je na tebe ;) ty pane hustej zkusil jsem vše a je to cool mon'. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RaiN1468624112 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Včera jsem si na facebooku přečetl krásný status " "Nesnášim lidi co berou drogy!!........hlavne celníky:D" Upřímně řečeno jsem rád, že jsou lidi co berou tvrdý drogy. Aspoň si člověk může v nejhorších chvílých říct "Furt na tom nejsem tak špatně". Znám tři takové, 2 přestali kvůli rodině, kterou si našli. Žijí naprosto spořádaný život a problémy nemají. Smaky: Je dokázáno, že THC je slabší droga, než alkohol či cigarety (co se týče závislosti). Jestli někdo hulí, tak ať si hulí. Nikomu tím neubližuje a rozhodně ten kouř není tak agresivní jako cigarety, který absolutně nesnáším. Jako Anonymous i já znám dost lidí co hulí a jsou rozhodně na větší úrovni vychování, uvažování (což se dá jednoduše vyčíst z tvých příspěvků) než ty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panther Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 opravdu nekteri i kdyz huli tak jsou na vetsi urovni vychovani ! a ze ty tady nadavas na vec kterou neznas nebo proste jen chces byt u vetsiny tak to je opravdu uroven ,ty o urovni lidi nemluv! ps:i studenti na VS huli a vystuduji a jsou pak napr lekari co nekdy ubali atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 omg i kdybys na tom byl nebo nebyl závislej tak to droga je a vždycky bude. a ne nemusíš na mě zkoušet ty tvoje blabla kdo nezkusil neví..zkusil jsem neboj. Ale řikám ti že je to droga jako každá jiná, jako alkohol...takže je jedno jak moc hulíš, ale drogy budeš tim pádem brát furt....a propagovat tady tvůj názor že zkusit se má vše...proboha sou tady i děti...další zdrogovaný dítě je na tebe ;) ty pane hustej zkusil jsem vše a je to cool mon'. ja sem nezkusil vse jak sem psal... v tvrdych drogach se nepohybuju... skusil sem jen jednou piko a uz bych to nikdy nechtel... ale treba takovy houby a LSD mi nevadi ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Takove plky jsem uz dlouho necetl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 omg i kdybys na tom byl nebo nebyl závislej tak to droga je a vždycky bude. a ne nemusíš na mě zkoušet ty tvoje blabla kdo nezkusil neví..zkusil jsem neboj. Ale řikám ti že je to droga jako každá jiná, jako alkohol...takže je jedno jak moc hulíš, ale drogy budeš tim pádem brát furt....a propagovat tady tvůj názor že zkusit se má vše...proboha sou tady i děti...další zdrogovaný dítě je na tebe ;) ty pane hustej zkusil jsem vše a je to cool mon'. To si opravdu ubohý, zkusil si vše v 16ti? Ani bych si nepřál vidět jak na tom si, já nikdy nezkusil nic a ani o to nestojím, sou mnohem lepší věci než drogy. Myslím si, že rozebírat otázku drog na forum kde je 90% lidi mladších 18ti let nemá ani ten nejmenší smysl.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jj neni to zavislost... i kdyz na hasis to uz zavislost je ale ja mel hash parkrat v zivote a zavislej nejsem :D hulil sem hasis tedka od prazdnin tak do listopadu a nepoznal sem zadnou zmenu... mozna sem rano vic vykaslaval a v slinach furt citil tu chut, ale jinak nic... No podle toho jak píšeš,tak už máš mozek z hulení na maděr,ale je to každýho věc...btw. kámo a zavři klapačku si nech pro babičku,nejsem ti na to zvědavej :dozey: huleni mozek negumuje, gumuje pouze slabe povahy, ktere si reknou "kurva me to gumuje, musis s tim prestat.. jeee co budu delat..." (znam takovy lidi)... jinak syndro23x vi o cem mluvi a ty smaky ses total dite, ktery si da po skole cigaro a je kurwa kruty, rad bych se s tebou sesel a jestli bys i potom rekl, ze hulici sou vypatlani, tak bych ti asi rozbil hubu.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Je se maximalne nadycham Poppers a mam minutkovy stav :) Droga to neni, skodlivy to nenim legalni to je :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 To si opravdu ubohý, zkusil si vše v 16ti? Ani bych si nepřál vidět jak na tom si, já nikdy nezkusil nic a ani o to nestojím, sou mnohem lepší věci než drogy.Myslím si, že rozebírat otázku drog na forum kde je 90% lidi mladších 18ti let nemá ani ten nejmenší smysl.. lol a na to jsi přišel kde? :D celou dobu jsem mluvil o tom že hulení prostě droga je at mu to chutná jakkoliv...řikal jsem že jsem zkusil hulit, ne že jsem nějakej feťák co si vyzkoušel všechno takže radši drž hubu. njn chápu že po jednom brku bys mě nechtěl vidět...celýho mě to zmenilo, podepsalo se to na mě a jsem te total na sračky :dozey: asi jsi nepochopil větu "ty pane hustej zkusil jsem vše a je to cool mon'." která byla mířená na syndroxe jako výsměch :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 lol a na to jsi přišel kde? :D celou dobu jsem mluvil o tom že hulení prostě droga je at mu to chutná jakkoliv...řikal jsem že jsem zkusil hulit, ne že jsem nějakej feťák co si vyzkoušel všechno takže radši drž hubu. njn chápu že po jednom brku bys mě nechtěl vidět...celýho mě to zmenilo, podepsalo se to na mě a jsem te total na sračky :dozey: asi jsi nepochopil větu "ty pane hustej zkusil jsem vše a je to cool mon'." která byla mířená na syndroxe jako výsměch :dozey: taky jsem se na to díval :lol: :lol: někteří by holt měli číst dvakrát než něco napíšou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 To první video :lol::lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 taky jsem se na to díval :lol: :lol: někteří by holt měli číst dvakrát než něco napíšou A někteří by se měli naučit vyjadřovat, aby to bylo pochopitelné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Arcane Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 na mě vinu nesváděj. to je tvůj boj že neumíš číst pořádně a hend se ukvapuješ. seš jedinej co to nepochopil tak tohle ani nezkoušej. bylo to psáno dost jasně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts