Readman Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 cus, chci se zeptat jaky zkusenosti mate s vymenou PSP za nove po bricknuti v kamennych obchodech...pripadne prosim piste kde bylo PSP zakoupeno a jestli ho vymenili nebo ne...diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SupiK™ Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 no ja sem ho nebrick ale musis si vymyslet dobrou vymluvu, jako ze jsi ho chtel pustit a ani se nezaplo, nebo tak neco... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 exist Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 rofl :D to si pockam na dalsi komenty k tomuhle... vymyslete naky kraviny co by ste jim rekli... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 jednoduse... 1) rano se mi to PSP nezaplo 2) stahoval jsem novej update 3.50 od sony a behem updatu se samo vypnulo a uz nenaskocilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jedy Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 2) stahoval jsem novej update 3.50 od sony a behem updatu se samo vypnulo a uz nenaskocilo Toho bych se držel, hodně lidí to použilo a na 80% jim to vyměnili ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 jednoduse... 1) rano se mi to PSP nezaplo 2) stahoval jsem novej update 3.50 od sony a behem updatu se samo vypnulo a uz nenaskocilo Toho bych se držel, hodně lidí to použilo a na 80% jim to vyměnili ;) jo držel...ale radši 3.40..3.50 je zatím jen jap. co já vím :thumbup:..kterej čech by si dával jap. fw :blink:...možná rybak.d :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 f-007 Odesláno Květen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2007 jo. jdu kolem domu skoci na me pes. psp mi vyleti do vzduchu a spadne na zem.:cry: jo jak si udelal to ze je to na tri casti pta se prodavac.:blink: no prisel muj maly bracha a prejel ho kolobezkou....... :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Readman
cus, chci se zeptat jaky zkusenosti mate s vymenou PSP za nove po bricknuti v kamennych obchodech...pripadne prosim piste kde bylo PSP zakoupeno a jestli ho vymenili nebo ne...diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts