Viki Odesláno Listopad 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2008 Nedal by jste sem prosim někdo odkaz kde bych mohl stáhnout pár dobrých her do svého PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 bez do cekce download tam mas skoro vsechny gamesy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 oki ... dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zyrEEE Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 nedáte někdo Fifu 08 ? moje icq : 203-433-501 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viki Odesláno Listopad 28, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 28, 2008 Jako přes nett? Možná bych dal ale nevim jak... ještě jsem to neskoušel .... mam PSP asi 3 dny... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 MH je Monster Hunter. Fakt asi nej RPG na PSP. Moc doporučuju. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 mel jsem na ps2 a myslel jsem ze to pujdu zakopat chodil jsem po dlouhe zabugovane krajine sbiral kytky a zabijel psi a dinosaury :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Johnysek Odesláno Listopad 29, 2008 Nahlásit Share Odesláno Listopad 29, 2008 mel jsem na ps2 a myslel jsem ze to pujdu zakopat chodil jsem po dlouhe zabugovane krajine sbiral kytky a zabijel psi a dinosaury :D to mi pripomina wowko xD chodis zabijis prasata atd... proste detska hra :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 1, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 1, 2008 A přitom upe úžasná. PS2 verzi sem nehrál, ale PSP je supr. Jinak hraju teď Final Fantasy:Crysis Core a je to pařba největší. Bohužel se už blížim ke konci, ale než dohraju zbytek z těch xset nepovinnejch misí tak to eště chvíli vydrží :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 FF7 cc si chci take poridit stejne jako nove NFS stejne nejvic hra kterou jsem nehral bude novy FF dissidia nebo jak se to pise Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Javor1991 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 GOD OF WAR is best!! xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Mno crysis core si určitě kup. je to fakt super. Ta Dissidie vypadá že tu bude mnejlepší hra roku. Jinak nový NFS zas tak dobrý nejsou. Mě osobně bavil víc MC:LA Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
khajit Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 Akce: MGS Portable Ops Warriors orchi (rezba Japonska) God of War The warriors Gtacka Zavody: Wipeouty Burnouty Atv offroad fury pro need for speed undercover midnight club LA Bojovky: Mortal Kombat: unchained (jedine s fatalitama :wohow:) Tekken 5 RPG: Final fantasy VII Crisis core Moster hunter freedom 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killer15688 Odesláno Prosinec 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 2, 2008 AKCE GTA Liberty city stories GTA Vice city stories Chilli con carnage KARTY nehraju karty na psp ARKADY Lego Star Wars II:The Original Trilogy BOJOVKY Tekkenark Ressurection SmackDown! vs Raw 2008, 2009 FPS nehraju FPS PUZZLE, LOGIC Crush EXIT 1,2 RACING Midnight Club 3 Fast and Furious Burnout Dominator, Legends Need for speed undercover Ridge Racer Wipeout Pure L.A Rush TOCA 3 RPG Untold Legends SPORT Everybody's golf SSX on Tour NBA Street Showdown FNL street fifa street 2 STRATEGY Nehraju strategie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark-Rider Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 Action - grand theft auto vice city stories driver 76 karty - nehraju arkady - daxter bojovky - tekken dark ressurection fps - call of duty roads to victory puzzle, logic - luxor wrath of set racing - test drive unlimited ridge racer burnout legends rpg - nehraju sport - f1 2006 strategie - metal gear acid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
psychoks Odesláno Prosinec 20, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 20, 2008 dissidia FF upe nejvic nahul nejlepsi hra co je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KubaCZ912 Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 me rozhodne nejvic bavi tekken a pak sou dobry burnouty,gta,pes 09,NHL 07... edit:jeste ford street racing :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 21, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 21, 2008 Burnouty, FF: Crisis Core, Test Drive: Unlimited, FF: Dissidia, God of War, N+ (o nervy :dozey:) PES (jakejkoliv), GTAčka, Medal of Honor: Heroes (a Heroes 2), Naruto Ultimate Ninja Heroes.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MIRKOOOO Odesláno Prosinec 23, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2008 gta vcs, burnout legends, medal of honor heroes 1,2 (hlavne po nete), manhunt 2 , nhl 07, dbz another road, tekken dr a ak si este na nejaku spomeniem tak napisem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fruckin Odesláno Prosinec 27, 2008 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2008 Action: Grand Theft Auto: Vice City Stories Karty: - Arkady: Loco Roco Bojovky: Tekken: Dark Ressurection Naruto: Ultimate Ninja Heroes 1,2 FPS: Medal of Honor: Heroes Puzzle, Logic: - Racing: Test Drive Unlimited Burnout Dominator (Legends) Need For Speed : Most Wanted RPG: ! Monster Hunter Portable 2 ! Valhalla Knights 2 Dungeon Siege Untold Legends Sport: Fifa Euro 08 NHL 07 Strategy: - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Leden 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 30, 2009 Akce : Syphon Filter Bojovky : Def Jam Takeover Sport : World tour soccer 2 Racing : Toca 3 FPS : Medal of Honor Heroes RPG : God of War Arkáda : Loco Roco:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zidiel Odesláno Leden 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Leden 31, 2009 tady sou asi moje nej hry: 1. GTA: LCS 2. Warriors Orochi 3. Free running 4. Socom2 5. Star Wars The Force Unleashed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Negto Odesláno Únor 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2009 1-Tekken DR:wohow::wohow::wohow: 2-Fifa 09:cheesygrin::cheesygrin: 3-Toca race driver:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferniii Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 AKCE: Syphon Filter-Logan´s Shadow SPORT: Fifa 09 ZÁVODNÍ: Test Drive Unlimited OSTATNÍ: Football Manager Handheld Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tvity Odesláno Únor 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2009 Moje nej hry na PSP jsou: Grand Theft Auto: Vice City Stories Grand Theft Auto: Liberty City Stories Killzone: Liberation Loco Roco Medal of Honor: Heroes Pro Evolution Soccer 6 :D:D:D:D:D:D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.