Fretka Odesláno Prosinec 12, 2010 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 12, 2010 Hraju všechno co jsem si stáhla ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pepaszanto Odesláno Leden 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Leden 21, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Únor 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Únor 8, 2011 zdravim lidi mam již cracknuté psp ale nechápu jak spustim hru mam složku iso do toho nakopíruju stáhlou hru a nevím jak jí spusti prosím o radu nejlepší by bylo kdyby mi nikdo písnul na skype jméno je: pepa-eldar díky mooc V prvom rade to daj do spravneho topicu. 2. - aky mas typ psp 3. - aky mas typ fw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
veleckytomas Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Všechny hry na psp, stahujte na www.pspmaniak.webnode.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NewX4 Odesláno Březen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2011 Všechny hry na psp, stahujte na www.pspmaniak.webnode.cz omg proc bych to mel tahat z tvoji trapne stranky ..... a mas tam ***** ... chuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WalkingDeath Odesláno Duben 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 4, 2011 Akce Metal Gear Solid - Peace Walker Star Wars - The Force Unleashed Bojovky Naruto Shippuden: Kizuna Drive Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 3 Naruto Shippuden: Ultimate Ninja Heroes 2 Naruto Shippuden: Legends: Akatsuki Rising Bleach 1 až 7 Bleach Soul Carnival FullMetal Alchemist: Brotherhood RPG Final Fantasy I,II,VII,VII Crisis Core Lord Of Arcane Breath Of Fire 3 Karty Yu-Gi-Oh! Duel Monsters GX: Tag Force 3 Yu-Gi-Oh! 5D's Tag Force 4 Pokud zná někdo ještě jakékoli Anime Hry Naruto,Bleach,Yu-Gi-Oh,Hellsing,FullMetal Alchemist,Soul Eater Proste ANIME GAMES 4Ever Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t3n Odesláno Duben 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2011 初音ミク Project Diva 2 Blazblue Continuum Shift 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Noobster Odesláno Duben 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2011 Virtua Tenis 3 Pes 2011 NHL 07 Star Wars: The Force Unleashed Burnout Legends Space invaders extreme God Of War motorstorm arctic edge Socom Fireteam Bravo 3 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
herman17 Odesláno Duben 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 19, 2011 Nevite nekdo o nejakem dobrem leteckem simulatoru? ale neco noveho, at to stoji za to... diky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Duben 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2011 Action: Grand Theft Auto: Liberty City Stories Grand Theft Auto: Vice City Stories Killzone: Liberation Resistance:Retribution Syphon Filter:Dark Mirror,Logan´s shadow Metal Gear Solid:Portable Ops Peace Walker Karty: nehraju Arkady: Ratchet and Clank:Size Matters Daxter Castlevania:The Dracula X Chronicles Bojovky: Tekken: Dark Ressurection Naruto:Ultimate Ninja Heroes 2 FPS: na psp nehraju Puzzle, Logic: nehraju (pokud by se ale dal pocitat tak Puzzle Quest) Racing: Motorstorm:Arctic Edge Ridge Racer Wipeout Pure Burnout:Legends RPG,Strategy: Shin megami tensei:Persona 3 Portable Kingdom Hearts:Birth by Sleep Crisis Core:Final Fantasy VII Jean´d Arc Final Fantasy:Tactics Tactics Ogre Lunar Valkyria Chronicles 2 Sport: Everybody´s Golf Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DannyWay Odesláno Duben 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2011 Akční: GTA Vice City Stories Daxter Jak And Daxter: The Lost Frontier Ratchet and Clank Sportovní: FIFA 09,10 Adventury: LittleBig Planet Závodní: ModNation Racers NFS ProStreet NFS Carbon Gran Turismo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pSpMaster Odesláno Květen 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Květen 31, 2011 jaké vynikající hry vyšly/budou vycházet ??? v blízké budoucnosti,díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USB Odesláno Červen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2011 Já bych všem doporučil hru Popolocrois. Je to takové japonské RPG (souboje jsou na tahy) Má to takovou pěknou kreslenou grafiku, + skvělou atmosféru, kterou dokresluje nádherná hudba a hraní vydrží (podle nápisu na krabce) až na 30 hodin(a to asi není kec, protože už mám nahraných 26 hodin a ještě jsem neskončil-jen se to nesmí hrát stylem, videa-přeskáču, anglicky neumím tak všechny rozhovory taky přeskáču, nebudu prozkoumávat město je to k ničemu, půjdu jen podle hlavní dějové linky, jsem king protože jsem to dohrál nejrychleji...:?)Já jsem si hru v pohodě vychutnával, sem tam si něco s někým prokecnul- rozhovory byly celkem sranda, narazil jsem tam na různá překvapení na které bych nenarazil kdybych neprozkoumával město a nehrál hru pečlivě, rozhodně nechápu proč ji tady na fóru ještě nikdo nikomu nedoporučil....někteří lidi tady na fóru mi připadají jako by dohráli 15 nejslavnějších her na PSP a pak si stěžovali že nemají co hrát, a že všechny ostatní hry co nejsou u nás tak známé jsou špatné... Rozhodně to stojí aspoň za zkoušku(ale uznává že to možná nesedne každému) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Čus borci,odkud stahujete hry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 A utřít prdel bys nechtěl? Použít Google není nic těžkýho! Jinak: GT PSP, GTA VCS,LCS CHTW , Ratchet & Clank:Size Matters,Tekken6,The Simpsons Game,OpenTTD,LameCraft,Patapon.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jedna z nej her na psp je fifa 10cz.....teď lehčí dotázek je i fifa 11 v CZ?dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Ja kjsem psal minule: A utřít prdel bys nechtěl? Použít Google není nic těžkýho! myslim že tam jsou jen CZ titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarekBlack Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 jo jo dej mi na sebe číslo a až budu potřebovat zavolám... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plazer Odesláno Červen 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 4, 2011 Naj Hry: MGS Peace Walker Oba diely God of War Fat Princess Resistance Motorstorm Angry Birds :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
provazacek Odesláno Červen 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2011 Chcete si vydělat super peníze ? Jen za to co už stejně děláte? Vydělávejte za surfování po internetu. Registrace zdarma.V dnešní době těžké, ale tohle je pohoda a hlavně to funguje. Registrujte se na http://en.20dollars2surf.com/?ref=346151 a začněte vydělávat. Vyzkoušejte sami. Po registraci si na těchto stránkách stáhnete program a nainstalujete, bude se vám na monitoru zobrazovat malínké okénko, ve kterem se bude zobrazovat reklama, tam je znak dolaru na ktery kliknete a pak už jenom klikate na reklamy, dostavate za klikani body a na KONCI měsíce vám za ně příjde výplata! Zpočátku zisky jsou malé, ale při trpělivosti si můžete vydělat klidně 100 dolarů za den. Pomocí inzerce,emailu,a.t.d. Zaregistrujte pod sebe další lidi či kamarády, čím více, tím více vyděláte. Za každého člověka který se pod vás zaregistruje budete dostávat 10.procent z jeho výdělků. Pokud i on pod sebe zaregistruje další, tak vy opět zakaždého budete dostávat 10.procent. A to už stojí za úvahu. Tak co myslíte? Můžete se dostat během jednoho roku třeba na 100 dolarů denně. Ale klidně i na 500,nebo více. Záleží pouze na vás kolik lidí dokážete zaregistrovat pod sebe. Neváhejte,jsou to peníze vydělané za nic a bez jakékoliv práce či námahy. Vyzkoušejte a uvidíte zda se vám to bude líbit. Přeji mnoho vysokých výdělků bez práce. Kdyby byly nějaké dotazy, rád je zodpovím. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DemiGodZ1468626406 Odesláno Červen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 12, 2011 Ted me Bavi TEst Driver a GTA Vice city stories Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 14, 2011 Taky teď hraju GTA VCS :) Dnes sem začal a měl sem problém s tou misí jak musíš na to letiště zajet pro toho Lance myslim ... a stříliš z auta to my šlo potom jak sme se rozštípali tak to už nešlo.. :-D sem to udělal asi na po 3 :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 nevíte proč se mi GTA VCS pravidelně seká třebas když nastupuju do auta na motorku nebo tak..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AssasinDaca Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 mě se to seká v posledním save housu :-) asi obrovské množství dat nebo já nevím už to mám dohrané :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Červen 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červen 21, 2011 hmm nevím zkusím to předělat do iso a uvidíme...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.