Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

up z 5.02 na 5.03


marco1468624339

Otázka

Tak jsem zase tu :P... tentokrát bych se chtěl zeptat, jestli nemůžu nic pokazit tím, že upnu psp z 5.02 na 5.03, jak jsem říkal, dostal jsem dnes nový i s originální hrou, jenže, když hru spustím, napíše mi to, že musím dát tu verzi 5.02 na 5.03 a zeptá se mě to, jestli to chci upnou, tka se chci zeptat, jestli to mám udělat, jestli je to jednoduché, nebo to mám nechat nějákému profíkovi, jsem totiž s psp uplný amatér, díky za odpověď, hodila by se i nějaká rada z vlastní zkušenosti :)) díky :))

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

12 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Nic se neposere.. Das Ano, pak jeste potvrdis licensi, das krizek, pak pockas, az se to dodela (hlavne nevypinat PSP a nevyndavat kartu a baterii) a pak jeste jednou krizek pro restart a jsi v 5.03. Kdyby jsi PSP behem procesu vypnul nebo vyndal kartu, tak to poseres tak, ze uz ho ani nezapnes - takze neexistuje, ze by jsi to posral a nahodil vyssi fw a bylo by to ok - ten novejsi fw by jsi uz nemel jak tam hodit.

Ale pokud nejsi kokot, kterej z prdele vyndava pametovku a baterku behem update fw, tak se nemas ceho bat. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu