SolidSnake Odesláno Červen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 nevíte někdo jak by se dalo obnovit tovární nastavení hrál sem si s firmwarem a nějak sem to posral :cry: ted mi nejdou spustit isa ani originálky :( nevim co s tim prosím poradte Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gemi Odesláno Červen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 Tovární nastavení obnovíš v menu, ale tos jistě zkoušel, stejně jako reset (10s podržet tlačítko "power" nahoře). Co si mám představit pod pojmem "hrál s firmwarem"? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červen 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 udělal sem kardinální blbost když sem si nahrál x-flash pár věcí sem změnil jako třeba že sem dal firm na 9.99 a zjistil sem že mi nic nejde rozchodit tak sem to chtěl dát zpátky na 1.5 ale misto toho sem ten X-flash smazal a od tý doby to zlobí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červen 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 když sem tam nahrál ten x flash zpátky a dal sem ten firm obnovit tak to nepomohlo :( sem asi v háji co? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
flY1 Odesláno Červen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 jj to si ale klidně ti to vyměnim za fw 2.7 komplet vp co ty na to?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dutch Odesláno Červen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 hombrew jede.. tak vyzkousej jiny aplikace..zkus upgrade na 2.0 nebo vubec upgrade..nebo wab changer .. zalezi co vse se ti povedlo zmr...:) Teoreticky by jsi mohl pouzit mph firmware luncher kdyby jsi to vubec nerozjel :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červen 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 hmm podařilo se mi rozchodit UMD Loader ale DAX ZISO LOADER ani UMD emu mi neběhá je to v háji potřeboval bych resetovat komplet - něco jako formát paměti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Červen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 a nebo musíš počkat na mod chip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Number_x Odesláno Červen 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Červen 16, 2006 jestli ti chodí ty aplikace co píšeš tak zase tolik v kaši nebudeš.zkus co psal gemi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SolidSnake Odesláno Červen 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 17, 2006 jo to sem zkoušel ale to nepomohlo, zatim mi to nevadí protože co sem potřeboval to už sem rozchodil - třeba GTA :mrgreen: KONEČNĚ ale díky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 a na 1.50 to nejde přes recovery? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 v 1.50 recovery není :D...a rekord..13 měsíců starej topic :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 na j.50 to de prez recovery tak zkus jedině to ale muíš mít stahlý balík ten je tady na foru nekde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 sry nejak jsem to nepochopil co tam máš za fw teď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petrla Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 1. myslel jsem jestli z customu nejde na 1,50 2,. no jo na datum se nikdy nedívám tak nevadí. ale reakce byla rychlá pouze rok to je rekord Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neon Odesláno Červenec 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2007 zkus toto http://console-forum.cz/showthread.php?t=5422 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Malcolm. Odesláno Červenec 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2007 ale chapej ze Solidsnake uz nepotrebuje nic podobneho! on uz na toto forum ani nechodi takze je to uplne sum a fuk! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 17, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2007 A proč jednoduše neudělá upgrade na 3.40oe-a? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
da8ball Odesláno Červenec 18, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2007 jo jde, myschoo mi s tim pichnul, taky sem si hral... je to nekde na pspzone, tak zkus pohledat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Antabelus Odesláno Červenec 24, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červenec 24, 2007 A proč neuděláš ten UP na jakýkoliv jiný FW? To také nefunguje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.