Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Datel údajně prolomil šifrování všech PSP!


<^KeNnY^>

Recommended Posts

Datel nedávno představil nový software Action Replay, který umožní používat cheaty ve hrách na oficiálním firmwaru 6.20 (odkaz na download dema je pod videem). To by znamenalo buďto, že je dohodnut se SONY, která software "podespala", aby na PSP fungoval. A nebo, že Datel prolomil šifrování souborů u všech verzí PSP! Drohou možnost potvrdil i Datel, protože v dokumentaci Action Replay se uvádí: "Action Replay PSP je 100% neoficiální produkt a není podporován, odzkoušen nebo schválen SONY, ani žádnými herními vývojáři nebo vydavateli."

Bohužel analýza softwaru nic neodkryje a momentálně je to pro hackry nevyužitelné. Uvidíme co Datel udělá příště :D.

ZDROJ

Oficiální web (Download dema)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jen aby se to tady uvedlo na pravou miru... vzpomenme si na to, jak datel prezentoval BLUETOOL baterii minule vanoce, ktera mela umet hacknout PSP 3000...

toto je FAKE jak vino aby se zas o nich vedelo a zvedla se prodavanost

doufam ze si to nejaky blazen z vas koupi... zase je to FAKE tak at jim nenaletite

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mně to není fake, zkoušel jsem to demo na ofw 6.20 a funguje to.

Ale nějaký cheaty jsou mi ukradený, nemám je rád. Chtělo by toho podepisování využít u homebrew. Cfwenabler nebo i "jen" Eloader na PSP go a na ostatních neflashnutelných, (nebo hen) pspčkách by byl úspěch.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jde to spustit na jakémkoliv firmwaru. To mi připomíná podepisování na telefonech s operačním systémem symbian. Kdyby na tohle nepřišel Datel, ale někdo kdo by systém podepisování uvolnil mezi lidi, tak by to mělo význam, customfirmware by nebyl potřeba, pokud by šlo o homebrew jako emulátory, a aplikace, každý by si podepsal co by bylo potřeba. Pochybuju že se něco takovýho stane, Datel je firma a chce na tom vydělat. Museli by udělat nějakou chybu, aby na to přišli ostatní.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Podle mně to tak je protože ke složce UPDATE využívá Sony nějaké specifické encryptování. Ostatní, např. Hry z Psn jsou chráněny Drm, které jsou použitelné vždy jen na tom psp, pro které byli hry zakoupeny. Do složky update se dávají updaty firmwaru, které je možné spustit na, kterémkoliv psp bez rozdílu a přitom jsou také encryptovány.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oni to nezveřejní, protože by z toho nic neměli. Datel není Dark Alex, ani nikdo z GEN, oni chtějí vydělávat, což má taky svoje nevýhody, protože je to oficiální, v tom smyslu, že se ta firma dá určitě dohledat. Myslím, že je hloupost aby za to Sony platila, stačí nějaká žaloba za to, že se jim hrabou v šifrování.

Mě se nelíbí strategie Datelu, v minulosti třeba to jak "ukradnou" nápad týmu C+D (Create and Destroy) a prodávají pandora battery.

Na tom dělala spousta lidí: drahil (VoidPointer), Booster, Cswindle (Caretaker), Dark_AleX (Malyot), Ditlew, Fanjita (FullerMonty), Joek2100 (CosmicOverSoul), Jim, Mathieulh (WiseFellow), Nem (h1ckeyph0rce), Psp250, Skylark, TyRaNiD (bockscar).

Dělali to pro PSP scénu a udržení homebrew, když proti tomu Sony bojuje. Přijde Datel ...a lidi plaťte.

Přál bych aby na to někdo přišel a odhalil, jak to Datel podepisuje, myslím že by to bylo fér.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu