Dark Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Ahoj, včera jsem dostal do pokoje LG Flatron M227WD. Když zapnu ps-ko, tak menu mi přijde jako full hd(1080p), ale ve hrách mi to přijde jako by to bylo tak 576p(nb tak nějak)...hrany jsou nedoostřený a graficky to vypadá jako cod 2 :roll:...mám to připojený přes HDMI(1m)--(je to asi ale shit,ikdyž je zlacený, páč jsem ho kupoval za 150,-) ...poraďte pls jak to spravit :bash:jinak při výpisu rozlišení kabelu mě vyjedou všechny...díky za odpověď:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 A mas je urcite vsechny zatrhly..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 jj...je to zatrhnutý všechno :? Nikdo neví co s tim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 :bash:Nikdo neví co s tim?:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Myslim, ze kabelem to nebude. Vyzkousej ho v kombinaci s tim Samsungem 50" a uvidis... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Refresh:bash:...já si spíš myslim, že to bude kabelem! Nevim sice proč, ale třeba GT5P když pustim, tak hd video na začátku šlape dobře, ale ve hře mi to příjde jako by "trošku ztažený z textur"...poraďte pls...jinak večír zkusim ten druhej kabel od plazmy a uvidim... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PC-maniak Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 hale kabelem to nebude asi... sice PS3 nemam tak nevim.. ses si jistej ze ty hry podporujou fullHD ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Refresh:bash:...já si spíš myslim, že to bude kabelem! Nevim sice proč, ale třeba GT5P když pustim, tak hd video na začátku šlape dobře, ale ve hře mi to příjde jako by "trošku ztažený z textur"...poraďte pls...jinak večír zkusim ten druhej kabel od plazmy a uvidim...A uz si ho zkusil v kombinaci s tim Samsungem? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 hale kabelem to nebude asi... sice PS3 nemam tak nevim.. ses si jistej ze ty hry podporujou fullHD ? všechny BD hry na PS3 podporujou HD min. 720p myslim.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 A uz si ho zkusil v kombinaci s tim Samsungem? zatim ne...ta plazma je zabudovaná ve stěně, tak to asi nepůjde, páč tenhle kabel je moc krátkej....dole mám 4m kabel, tak ten večír odpojím a zkusím ho na LG. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 myslim, ze je to samotnyma hrama, PS3 nema vyhlazovani stran, a na 50" TV to musi byt videt jak krava, kdyz od ni nesedis aspon 5 metru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Už jsem na to asi přišel :roll: ...jinak ty hry co na tom spouštim, mám v podpisu! A ty full HD podporujou:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 a co tomu teda bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Ten LG sice podporuje Full HD, ale nepodporuje připojení počítače(PS3) přes HDMi ...:? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 tak to je trošku na nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.