Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Prosím o radu co mám dělat když se mi nestartuje Windows Vista? Nevíte někdo co s tím? Někdy se mi to stává i několikrát za sebou ale většinou to de. Sekne se mi to, když se zapíná Windows, jak tak běhá něco v tom obdelníku, běhá to pořád a pořád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Reinstal a máš po starostech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Pokud PC/NTB někdy naběhne zkusil bych ovladače pro daný přístroj jinak jak je tu již zmíněno reinstall windows z mé strany doporučuji Windows 7 (rychlé,stabilní) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 OK, dá se koupoupit někde levněji Windows 7? (Např. studenksá sleva nebo tak)? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 OK, dá se koupoupit někde levněji Windows 7? (Např. studenksá sleva nebo tak)? Pukud se nepletu, tak existuje možnost upgradu z Vista na Seven za nějakou rozumnou cenu ;) mrknu se ti po tom :) //EDIT: Tak to nemůžu najít, na netu jsou nějaký kecy, ale nic o slevě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 25, 2009 Aha... No já jsme taky slyšel o tom že je ňákej upgrade z Visty no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mafamous-m.k
Prosím o radu co mám dělat když se mi nestartuje Windows Vista? Nevíte někdo co s tím? Někdy se mi to stává i několikrát za sebou ale většinou to de. Sekne se mi to, když se zapíná Windows, jak tak běhá něco v tom obdelníku, běhá to pořád a pořád.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.