Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Prosím o radu co mám dělat když se mi nestartuje Windows Vista? Nevíte někdo co s tím? Někdy se mi to stává i několikrát za sebou ale většinou to de. Sekne se mi to, když se zapíná Windows, jak tak běhá něco v tom obdelníku, běhá to pořád a pořád. Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Reinstal a máš po starostech ;) Citovat
0 Radus Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Pokud PC/NTB někdy naběhne zkusil bych ovladače pro daný přístroj jinak jak je tu již zmíněno reinstall windows z mé strany doporučuji Windows 7 (rychlé,stabilní) Citovat
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 OK, dá se koupoupit někde levněji Windows 7? (Např. studenksá sleva nebo tak)? Citovat
0 <^KeNnY^> Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 OK, dá se koupoupit někde levněji Windows 7? (Např. studenksá sleva nebo tak)? Pukud se nepletu, tak existuje možnost upgradu z Vista na Seven za nějakou rozumnou cenu ;) mrknu se ti po tom :) //EDIT: Tak to nemůžu najít, na netu jsou nějaký kecy, ale nic o slevě :D Citovat
0 Mafamous-m.k Odesláno Prosinec 25, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Aha... No já jsme taky slyšel o tom že je ňákej upgrade z Visty no... Citovat
Otázka
Mafamous-m.k
Prosím o radu co mám dělat když se mi nestartuje Windows Vista? Nevíte někdo co s tím? Někdy se mi to stává i několikrát za sebou ale většinou to de. Sekne se mi to, když se zapíná Windows, jak tak běhá něco v tom obdelníku, běhá to pořád a pořád.
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.