Sunfig Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 Ahoj,dnes jsem zakoupil doménu a začal pracovat na forum o counter striku myslím že komunita téhle hry je dostatečně velká a zaslouží si forum :) , nyní je ve výstavbě :arrow: www.counter-forum.cz Citovat
En3mY Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 zajimavy , ten napis counter forum dej jinym pismem , tohle je dost hnusny ;) Citovat
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 25, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 25, 2009 jestli budete mit server, tak muzu zpravovat admina, hraju to uz 6 let.. 3 roky profesionalne, commandy v AMX umim a muzu ho potom aji nainstalovat, tak se kdyztak ozvete ;) /// JO SRY A HRAJU 1.6ku ;) xD Citovat
Sunfig Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 jestli budete mit server, tak muzu zpravovat admina, hraju to uz 6 let.. 3 roky profesionalne, commandy v AMX umim a muzu ho potom aji nainstalovat, tak se kdyztak ozvete ;) ozveme se ti , server se plánuje ale ne hned ;) Citovat
Anonymous_ Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Mozna by to chtelo nejdrive nejaky obsah, necekej, ze nazenes lidi, kteri budou sami od sebe prispivat, na prazdne forum :) Citovat
Sunfig Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Ano tak šlo mi o to abych prvně dodělal vzhled a teď je na řadě zakladní obsah. Citovat
FreeMan Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Když budeš chtít vypomoct s fórem, tak napiš a ten server co se plánuje bude steam nebo nonsteam? Kdyžtak můžu taky pomoct s instalací pár už jsem jich dělal. Citovat
Sunfig Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Server bude prozatím non-steam , ozvu se ti dík Citovat
T-o-mmy Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Také se hlásím na výpomoc hlavně v sekci CS:Source, který hraju asu už 3 roky :) EDIT: taky m¨ám STEAM :D Citovat
DyTik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 Sunfig : Klidně taky pomůžů CS hraju od toho co vyšlo první :D a to CS 1.5 , ještě 2D xD Takže neni problém ,dřív sem měl server jak CS1.6 tak i CSS .. Mám i STEAM : dyticek Citovat
Pistacie Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 26, 2009 ja bych mohl taky mozna nak pomoct s 1.6 ale nwm s cim bych tam pomahal :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.