jura555 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 zdravím mam notes packard bell procesor intel core 2 duo 2.16 ram 3gb grafika nvidia GEFORCE g210m 512mb win7 a kdyz sem nainstaloval saboteur tak jel strasne spomalene ale nesekal se proste byl celej pomalej a i kdyz sem to dal na uplne nejnizsi detajly tak furt byl spomalenej... nevite trebas o nejakem patchi?? nebo tak neco? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 --refresh-- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 zkus vypnout jedno jadro na CPU... alt+tab ve hre pak spravce uloh -> procesy -> soboteur -> prave mysitko -> nastavit sprazeni -> a vzpni jedno CPU pak ok a vratit se zpet do hry nutno opakovat pro kazde spusteni. Snad jsem pomohl :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 zkus vypnout jedno jadro na CPU... alt+tab ve hre pak spravce uloh -> procesy -> soboteur -> prave mysitko -> nastavit sprazeni -> a vzpni jedno CPU pak ok a vratit se zpet do hry nutno opakovat pro kazde spusteni. Snad jsem pomohl :bash: nn je to horsi je to pomale a sekave... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fenix1468622475 Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 nn je to horsi je to pomale a sekave... stahni poslední drivery , defregmentuj disk. stáhni poslední patch na sabotera , Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 stahni poslední drivery , defregmentuj disk. stáhni poslední patch na sabotera , posledni drivery mam patch taky a jak se defragmentuje? jeste sem to nedelal... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kastan Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 Vyhledej si ve win program "defregmentace disku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadaR Odesláno Leden 23, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 prave mysitko na disk -> vlastnosti -> nastroje -> defregmentovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Leden 23, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 23, 2010 ok defragmentuju je to nadlouho ale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 no hochu ani bych se nedivil ..... na moji sestave mi mirrors edge jelo na very high s 8xAA dirt 2 na high s 2xAA uplne v pohode hodil jsem tam saboteura a ten se mi sekal i na low a i na very high :-) je to proste spatne optimalizovany ale je to super hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VOndy1468624023 Odesláno Leden 24, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2010 Jakou máš sestavu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnDOU Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 WTF defragmentace? Dyť to s hrama nic společné nemá, ledaže by neměl místo na disku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 nejsu sice nejakej expert la z vlastnich skusenosti vim ze se the saboteur na notaseh seka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LoCo99 Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 JOHNDOU: zrychluje to načítání ty trubko... mě to dělá i na stolnim , mam phenom 945 II X4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corewOw Odesláno Červenec 26, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 26, 2010 ahoj nechci nějak kazit radost, ale na týhle mašině to asi jen tak plynule nerozjedeš... mám lepší a stejně se to trhá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 No jo dalsi dukaz ze pc neni na hrani ale n a praci :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Červenec 27, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2010 Evidentně je holt ta grafická karta moc slabá, to tak ty notebookový bývaj... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 4, 2010 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2010 Mám notes kde je grafika nvidia 9600Gt a jede mi to na full (mám origo hru ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jura555 Odesláno Srpen 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2010 to uz je fuk stejne sem to smazal ono to bylo proste vadne...sem to dal na vysoke a jelo mi to dokonale ale zase byla nehorazna odezva ovladani.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.