AlexXx Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Zdarec, tak od 6000Kč do 7000kc potřebuji grafiku a ramky. Popřípadě poraďte ještě něco. PC fakt rozumím jen zlehka a budu opravdu vděčný za každou pomoc. grafika: základní deska: Gigabyte GA-P35-DS3P zdroj: 550W Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DyTik Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Kup si Corsair 800Mhz 2x 2Gb DDR II A grafiku nějakou NvDiu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 4 gb corsairy kingstony atp grafarnu gtx260 bo hd 4870 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Jakou máš základní desku? Jinak procesor bych zatim nechal, chvili to ještě vydržíš a pak budou za babku. Chtělo by to grafiku a koupil bych DDR2 aspon 2x 1gb. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 ja za sebe muzu doporucit GEIl, corsairy sem uz mel parkrat na reklamaci... btw > grafiku se taky klonim asi k gtx 260 .. sice nema dx 10.1 nadruhou stranu ma kultivovanejsi chladic... a lepsi ovladace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Jakou máš základní desku? Jinak procesor bych zatim nechal, chvili to ještě vydržíš a pak budou za babku. Chtělo by to grafiku a koupil bych DDR2 aspon 2x 1gb. kde zjistím základku? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JerRry Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Otevřeš kompa :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Otevřeš kompa :D aha a co ti mám o ní říct? GA-P35-DS3P ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Takže já bych volil ATi HD 5770. Nebo kdyby jsi si trošku ještě připlatil tak 5850. A pak by jsi mohl dokoupit ještě 2GB RAM ;) Procesor ti ještě bude stačit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Takže já bych volil ATi HD 5770. Nebo kdyby jsi si trošku ještě připlatil tak 5850. A pak by jsi mohl dokoupit ještě 2GB RAM ;) Jj tak cenu jsem ještě upravil od 5000 do 6000Kč a nějakou stovečku bych ještě zmákl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tak v tom případě bych bral ATi HD 5850. Já jí mám a můžu doporučit. A hlavně má DX 11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Road-Master Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Taky bych šel do 5850 také ji vlastním a jsem nadmíru spokojen je naprosto bezproblémová. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 26, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 je tohle ta zakladka? GA-P35-DS3P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 jo je to základka http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=45615 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 hlavne si ohlidej jakej mas zdroj :roll: jinak na co mu je DX11 kdyz ma XP ? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Tak si to přeinstaluje na W7... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 heh.... ne pro kazdyho to je bezproblemu... reknes si reinstall woken... ovsem kdo za tebe udela zalohu "dulezitych" souboru ? kdo si pak ma reinstallovat vsechny programy... ? navic co kdyz ma origo XP ? ... driv nebo pozdeji ale stejne bude muset (to je fakt xD ) ovsem aspon ste ho mohli s tim seznamit... 2) si priste overte co ma za zdroj .. nez mu tam zacneme rvat nejakou kartu :) 3) vis o tom bugu co ma ati v driverech ? xD mam W7 a atinu ... a hapruje mi tam mys... dokonce ani hotfix to nevyresil ve kterym to slibovali.. x) ale to je vec jina.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
J@rda62 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 Jo vim o bugu... Mě to de všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cvak01 Odesláno Prosinec 26, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 26, 2009 zejména bych teď nekupoval grafiku když na leden je nachystaná premiéra fermi(ikdyž kdo ví :lol:)... nevšiml sem si zdoje ? E6500 mám taky , podle mě dostatečná na hry, 2GB ram mi taky bohatě stačí, navíc na 32bit XP :P. Pokud seženeš starší 8800GTSko měla by bohatě stačit, nebo novější revize 250,260... a ještě zbyde dost na novej disk , nebo co potřebuješ :P ATi 5kové řady je vpodstatě neseženes-, navíc na XPčka nemaj moc smysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Jak mám vědět jestli mi půjde např grafika na zákl. desku? Mám nějakou klasickou nebo si mám dávat bacha ať mi to tam pasuje? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 PCI-EX pasuje do každé základky co má PCI-Ex :) A jakej máš zdroj? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 PCI-EX pasuje do každé základky co má PCI-Ex :)A jakej máš zdroj? zdroj sakra. To je zas co? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skype Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 To bude těžký chlape... Když otevřeš case tak nahoře vlevo. Taková krabička s ventilátorem vevnitř a ba té krabičce bude štítek se značkou atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 zejména bych teď nekupoval grafiku když na leden je nachystaná premiéra fermi(ikdyž kdo ví :lol:)... nevšiml sem si zdoje ? E6500 mám taky , podle mě dostatečná na hry, 2GB ram mi taky bohatě stačí, navíc na 32bit XP :P. Pokud seženeš starší 8800GTSko měla by bohatě stačit, nebo novější revize 250,260... a ještě zbyde dost na novej disk , nebo co potřebuješ :P ATi 5kové řady je vpodstatě neseženes-, navíc na XPčka nemaj moc smysl. fermi je ted v podstate dost nejista a uvidime jestli ji este neodlozi... :)¨doufam ze ne, nicmene pochybuju ze to bude za 5k ;) 88GTS by stacit melo ale chce to aspon tu 512mb verzi a ne nejakou starsi 320,640mb ktera byla vykonove horsi... (jen pro poradek x) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AlexXx Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ten zdroj mám asi 350w. K čemu je to dobré vědět? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.