Number_x Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 zdar,mám problém se spouštěním filmů,newwim jakej může bejt kde problém protože některý filmy spustim normálně(je jich míň než těch co nejdou) ale některý se ani neobjeví v menu kdyby někdo veděl jak na to tak sem s tim, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 zdar,mám problém se spouštěním filmů,newwim jakej může bejt kde problém protože některý filmy spustim normálně(je jich míň než těch co nejdou) ale některý se ani neobjeví v menukdyby někdo veděl jak na to tak sem s tim, díky jakej máš fw do jaký složky je dáváš...celkem důležitý :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 podle popisu to vypada ze ma 3.10 OE-A´.:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 podle popisu to vypada ze ma 3.10 OE-A´.:) přesně tak a zkus hádat do jaký složky to dávám :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 přesně taka zkus hádat do jaký složky to dávám :roll: jde mi o to proč některý jdou a jiný ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jde o to ze ne kazdej muzes cpat do slozky VIDEO :) nektery (s rozlisenim 480x272 musis cpat do jinejch slozek...) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jde mi o to proč některý jdou a jiný nemyslim ze to musis myt v PM4 nebo AVC a musis to davat do jedny z tech slozek ve slosce MP_ROOT(vestsinou je to ta prava):flexion: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 myslim ze to musis myt v PM4 nebo AVC a musis to davat do jedny z tech slozek ve slosce MP_ROOT(vestsinou je to ta prava):flexion: je mi jasný že to musí bej v .mp4 a filmy dávat do mp_root/ 10mnv01(nebo tak, z hlavy to newim) a tam dát film ale některý nenajde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 je tam jeste jedna slozka to zkus sat do ni pripadne eo VDEO na karte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DanDanDan Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 je mi jasný že to musí bej v .mp4 a filmy dávat do mp_root/ 10mnv01(nebo tak, z hlavy to newim) a tam dát film ale některý nenajdetak to me jedine napada jestli si treba nemyslis ze to mas v MP4 ale nemas protoze to neni prote mozny aby ti to PSP neprecetlo kdys to mas ve spravnym formatu a slozce:ok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 tak to me jedine napada jestli si treba nemyslis ze to mas v MP4 ale nemas protoze to neni prote mozny aby ti to PSP neprecetlo kdys to mas ve spravnym formatu a slozce:ok: je to v mp4,je to ve složce,a stejně to nejde je tam jeste jedna slozka to zkus sat do ni pripadne eo VDEO na karte tebe nechápu,tam to stejně nebude nic dělat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jsou 3 moznosti kam video nakopirovat: dve slozky v mp_root a nebo slozka VIDEO primo v rootu... pokud nejde ani v jedne, tak je ve spatnym formatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dzunk Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 presne to sem chtel rict ale krapet mi blbla klavesnice k sry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 1, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 jsou 3 moznosti kam video nakopirovat:dve slozky v mp_root a nebo slozka VIDEO primo v rootu... pokud nejde ani v jedne, tak je ve spatnym formatu když to hodim do VIDEO přímo v rootu tak mi to napíše Unsuppoted data a stejně nějde spustit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VXP Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 takze naposled: 3 slozky ve kterych muze byt video: 1) \MP_ROOT\100MNV01\ 2) \MP_ROOT\100ANV01\ 3) \VIDEO\ pokud to nejde ani v jedne, tak je to video co zkousis neprehratelne... pochopil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Červen 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2007 basta a tečka. :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 defuckto69 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 takze naposled:3 slozky ve kterych muze byt video: 1) \MP_ROOT\100MNV01\ 2) \MP_ROOT\100ANV01\ 3) \VIDEO\ pokud to nejde ani v jedne, tak je to video co zkousis neprehratelne... pochopil? no ja nevim, ja tam mam slozky 3 na mp_rootu a vzdycky kdyz si davam film do psp, tak ho kopnu do VIDEO, kdyz to nejde, tak zkusim postupne ty slozky na mp_rootu az jednu z nich trefim a jede to... :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JohnCzE Odesláno Červen 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 no ja nevim, ja tam mam slozky 3 na mp_rootu a vzdycky kdyz si davam film do psp, tak ho kopnu do VIDEO, kdyz to nejde, tak zkusim postupne ty slozky na mp_rootu az jednu z nich trefim a jede to... :) Přesne tak to delam taky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Number_x Odesláno Červen 3, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2007 problém vyřešen,sem netušil že se ta složka může jmenovat jinak a nedej bože že to bez toho nepůjde :lol: díky všem za řešení a trpělivost => LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Number_x
zdar,mám problém se spouštěním filmů,newwim jakej může bejt kde problém protože některý filmy spustim normálně(je jich míň než těch co nejdou) ale některý se ani neobjeví v menu
kdyby někdo veděl jak na to tak sem s tim,
díky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts