Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

nejdou filmy

Number_x

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
zdar,mám problém se spouštěním filmů,newwim jakej může bejt kde problém protože některý filmy spustim normálně(je jich míň než těch co nejdou) ale některý se ani neobjeví v menu

kdyby někdo veděl jak na to tak sem s tim,

díky

jakej máš fw do jaký složky je dáváš...celkem důležitý :roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
myslim ze to musis myt v PM4

nebo AVC a musis to davat do jedny z tech slozek ve slosce MP_ROOT(vestsinou je to ta prava):flexion:

je mi jasný že to musí bej v .mp4 a filmy dávat do mp_root/ 10mnv01(nebo tak, z hlavy to newim) a tam dát film ale některý nenajde

Odkaz ke komentáři

• 0
je mi jasný že to musí bej v .mp4 a filmy dávat do mp_root/ 10mnv01(nebo tak, z hlavy to newim) a tam dát film ale některý nenajde
tak to me jedine napada jestli si treba nemyslis ze to mas v MP4 ale nemas protoze to neni prote mozny aby ti to PSP neprecetlo kdys to mas ve spravnym formatu a slozce:ok:
Odkaz ke komentáři

• 0
tak to me jedine napada jestli si treba nemyslis ze to mas v MP4 ale nemas protoze to neni prote mozny aby ti to PSP neprecetlo kdys to mas ve spravnym formatu a slozce:ok:

je to v mp4,je to ve složce,a stejně to nejde

je tam jeste jedna slozka to zkus sat do ni pripadne eo VDEO na karte
tebe nechápu,tam to stejně nebude nic dělat
Odkaz ke komentáři

• 0
takze naposled:

3 slozky ve kterych muze byt video:

1) \MP_ROOT\100MNV01\

2) \MP_ROOT\100ANV01\

3) \VIDEO\

pokud to nejde ani v jedne, tak je to video co zkousis neprehratelne... pochopil?

no ja nevim, ja tam mam slozky 3 na mp_rootu a vzdycky kdyz si davam film do psp, tak ho kopnu do VIDEO, kdyz to nejde, tak zkusim postupne ty slozky na mp_rootu az jednu z nich trefim a jede to... :)

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu