jury1114 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 čus all mohl bych se zeptat na nějakej návod na spojení dvou PSPček co přesně mám nastavit atd ... nic jsem tu nenašel , dikes všem :) skoušeli jsme to ale nešlo nam tak se ptam tu a jeste jestli bych mohl poprosit o navid tak co přesně kde mám nastavit atd ... dikes :psp::psp: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 nastavovat nic nemusíš... co vám nešlo? Edit: a jinak to máš v manuálu od PSP, ale z něho chytřejší nebudeš... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jury1114 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ne nevědeli jsme jak přesně se spojit nejak sme vsechno prozkouseli ale asi jsem neprisli na to pravi :( takze co mam udelat aby mi to slo prave na co najet atd ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 já nechápu co myslíš tím spojit... Když si chcete zahrát hru, tak v tý hře musíte dát multiplayer a tam se najít... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jury1114 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 no a když máme jen jendo umd tak ta hra jde nejak poslat nebo tak kamos mi to tu furt cpe ze videl jak nekdo hral MP tak ze jen jeden mel UMD hru a ten druhej to nejak hral od nej nebo tak jeslti to nejak jde , ja sam to nechapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 to ta hra musí mít game sharing... (co je to za hru?) ten co má UMD: zapne hru, a jestli to tam je tak multiplayer a game sharing. Ten druhej dá: game->game sharing (úplně nahoře) až se najdete tak to odklikáte a můžete pařit ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jury1114 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Grand Turismo , God OF War chain of olympus , Dirt 2 , Gun showdown Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 1) hra musi mit podporovanej multiplayer (napr GoW, ten nema multak) 2)kdyz je hra pres gamesharing tak je jedno jakou mate verzi, ale tu hru musi mit aspon jeden 3) pokud je to pres ad-hoc tak musite mit oba stejnou verzi hry (USA, EUR atp.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Grand Turismo , God OF War chain of olympus , Dirt 2 , Gun showdown ani jedna z těhle her nemá gamesharing, ale můžeš si je stáhnout tady na fóru a pařit přes multiplayer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ani jedna z těhle her nemá gamesharing, ale můžeš si je stáhnout tady na fóru a pařit přes multiplayer jo, ale na to musis mit flashly psp a musite mit stejnou verzi tech her (USA,EUR, JAP atp.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jury1114 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 aha škoda to jsou všechny hry co mame , a tekken nebo mortal combat jde posilat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo, ale na to musis mit flashly psp a musite mit stejnou verzi tech her (USA,EUR, JAP atp.) no, tak, pochybuju že by měli jinou verzi než evropskou... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 aha škoda to jsou všechny hry co mame , a tekken nebo mortal combat jde posilat ? flashni si PSP (jaký máš?) a tohle nebudeš muset řešit ;) EDIT: sry za doublepost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 aha škoda to jsou všechny hry co mame , a tekken nebo mortal combat jde posilat ? tekken dark ressurection jde posilat, tekken 6 nejde a mortal combat nevim no, tak, pochybuju že by měli jinou verzi než evropskou... ale kdyz si to budou stahovat :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jury1114 Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 nj mam 5.70 takze asi neflashnu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 nj mam 5.70 takze asi neflashnu ;) a ten tekken neno mortaln combat jde sharring ?? a zkousel si nekdy cist ? :dozey: tekken dark ressurection jde posilat, tekken 6 nejde a mortal combat nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 nj mam 5.70 takze asi neflashnu ;) a ten tekken neno mortaln combat jde sharring ?? tak to nevim nikdy jsem to nehrál, ale spíš bych řekl že jo. No ale co ti brání se kouknout :D a tvůj kámoš si ho flashnout nemůže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tak to nevim nikdy jsem to nehrál, ale spíš bych řekl že jo. No ale co ti brání se kouknout :D a tvůj kámoš si ho flashnout nemůže? mimochodem psp go nema umd mechaniku, takze i kdyby si to ten kamos flashnul tak mu to je k nicemu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_PlayStation_Portable_Gamesharing_games ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 mimochodem psp go nema umd mechaniku, takze i kdyby si to ten kamos flashnul tak mu to je k nicemu.. a jak si přišel na to že má jeho kámoš GO? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 ale OFW 5.70 ma jen psp go... takze i kdyby si to ten kamos flashnul tak jim to nebude k nicemu, protoze narvat umd do psp go je kravina :) btw: tekku, tady to vidim na lock EDIT: a jak si přišel na to že má jeho kámoš GO? tenhle co zalozil topic ma psp go :roll: (OFW 5.70) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 charlestone Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 jo no jo vlastně :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 N s tím 5.70 bych si nebyl tak jistej, Sice sejako první dostal do PSp Go, ale teď o Vánocích psalo více uživatelů. že ho mají jako základní FW PSP 3k lock Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
jury1114
čus all mohl bych se zeptat na nějakej návod na spojení dvou PSPček
co přesně mám nastavit atd ... nic jsem tu nenašel , dikes všem :)
skoušeli jsme to ale nešlo nam tak se ptam tu a jeste jestli bych mohl poprosit o navid tak co přesně kde mám nastavit atd ... dikes :psp::psp:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
22 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts