twill Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 czz hej s bratrancem skusime hrat gt a nejde se nám to připojit nic to nenachází ...nevíte proč??nemůže to být že treba máme jinou verzi gt??diky a když tak poradtě nebo ukažte návod jak to máme udělat.On má originál a já mam flesh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Oba musíte mít stejnou verzi, jinak to nejde... Jinak v Network settings musíte nastavit stejný kanál, ve hře pak zvolíte MP/Adhoc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 twill Odesláno Prosinec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 a jak poznám jakou mám vezi já a jakou on..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Pokud máte ISo/CSO hru, tak jí stačí otevřív programu UMDGEN Pokud máte UMD, tak podle čísla regionu na obalu Pokud máte PSN verzi, tak podle toho, z jakýho PSN jste jí stáhli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
twill
czz hej s bratrancem skusime hrat gt a nejde se nám to připojit nic to nenachází ...nevíte proč??nemůže to být že treba máme jinou verzi gt??diky a když tak poradtě nebo ukažte návod jak to máme udělat.On má originál a já mam flesh
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts