dimakankava Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Skoda ze Sony nechce delat demoverze vsech her jako napriklad:TheSaboteur,Borderlands atd...=( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 Škoda, že dementi jako ty zakládají znova a znova dementní topicy :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Prosinec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2009 tohle není chyba sony ale vývojářu , prostě se jim nechce nebo to nějak nejde ... a co se týče těch ostatních dem které jsou a nejsou na PSN tak to fakt nevím kde je problém 3K^;764714']Škoda' date=' že dementi jako ty zakládají znova a znova dementní topicy :dozey:[/quote']škoda že dementi jako ty stále a stále píšou přispěvky nulové hodnoty :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xUltimate Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tohle není chyba sony ale vývojářu , prostě se jim nechce nebo to nějak nejde ... a co se týče těch ostatních dem které jsou a nejsou na PSN tak to fakt nevím kde je problémškoda že dementi jako ty stále a stále píšou přispěvky nulové hodnoty :roll: Ty nepíšeš?! :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 3K^;764934']Ty nepíšeš?! :roll: Ne. Jeho příspěvek mu to narozdíl od toho tvýho objasnil ;), ty ale musíš spamovat dál viď :D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shark1 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 kdyz uz jsme to nacali, mel bych dotaz panove. mam jenom cz ucet, a nekde jsem slysel, ze treba na us uctu jsou nejake veci navic. nevite tedy, jestli je nekde demo saboteura (us, jpn,..) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 demo saboteura pochybuju.. u free roam her je málokdy demo (výjimkou je třeba Yakuza).. jo je to tak na US je víc dem než u nás a zase některý dema se objevěj dřív na našem, ale častější je 1. možnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 demo saboteura pochybuju.. u free roam her je málokdy demo (výjimkou je třeba Yakuza).. jo je to tak na US je víc dem než u nás a zase některý dema se objevěj dřív na našem, ale častější je 1. možnost. A ty GameEsi máš jakej účet? EU nebo US? Protože vidím, že máš v Portable ID britskou vlajku.. já jsem se zaregistroval jako američan a žádnou vlajku tam nemám.. btw, HD filmy apod. jsou k dispozici jen na EU Store nebo i na US; a kde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 můžeš se registrovat na víc účtů, já mám jak US tak EU, na každym je něco jinýho, takže bych doporučil, aby měl každý jak CZ, UK tak i US ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adiZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 můžeš se registrovat na víc účtů, já mám jak US tak EU, na každym je něco jinýho, takže bych doporučil, aby měl každý jak CZ, UK tak i US ;) A mezi CZ a UK je nějaký rozdíl? btw, když si udělám nový účet, třeba UK, tak ty trofeje musím dělat na novém účtu odznova, co? :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wendy Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 moc rozdílů tam není, ale určitě tam je to levnější, něco je tam navíc, ale moc věcí ne, spíš DLC, jinak ten je hodně podobnej jak CZ když budeš stále používat ten účet co máš momentálně tak ne, když si něco stáhneš z UK tak to budeš moct hrát i na tom CZ účtu ;) to co si stáhneš můžeš používat na všech účtech na PSku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dimakankava Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Ok no.Rad bych si zahral demo COD6 Ja mam ted CZ,US,JP=D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.