Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

brigada na leto 2010

Panther

Recommended Posts

Já mám ve svém obrou o brigádu i práci do budoucna postaráno

Lidi chlastali, chlastaj a chlastat budou :P

Jinak musíš prostě chodit, a ptat se, pokud je ti jedno co budeš dělat, pak seš v pohodě. pokud si ale budeš "vymrčovat" nemusíš mít taky nic ;)

delas v hosopde ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

musíš mít dokončenou školní docházku tedy musíš dodělat základní školu ( řekli mi to na pracáku), určitě nescháněj na černo mužou tě dopátrat a budete platit nebo s tebou můžou vyjebat(prevence), najdi si tedy brigádu kde dostaneš smlouvu kolik dostaneš atd jaká je přesná pracovní doba...

Odkaz ke komentáři

musíš mít dokončenou školní docházku tedy musíš dodělat základní školu ( řekli mi to na pracáku), určitě nescháněj na černo mužou tě dopátrat a budete platit nebo s tebou můžou vyjebat(prevence), najdi si tedy brigádu kde dostaneš smlouvu kolik dostaneš atd jaká je přesná pracovní doba...

porad kdy tak zacit hledat v obchodacich atd ?

Odkaz ke komentáři

no určitě tak měsíc dopředu, když jsem šel do obchoďáku šel jsem měsíc před prázdninama zeptat se na výpomoc řekla že jo zapsala si mě vystavila smlouvu a brigáda byla jenže naprd je že dostaneš třeba za hodinu 55kč a oni ti 15 odečtou atd, takže zkoušel bych přes známý já právě mohl mít skvělou brigádu za 5k na měsíc (kdyby mi bylo 18 tak bych dostal 9k) jenže právě zjistili že nemám školní docházku dokončenou

Odkaz ke komentáři

no určitě tak měsíc dopředu, když jsem šel do obchoďáku šel jsem měsíc před prázdninama zeptat se na výpomoc řekla že jo zapsala si mě vystavila smlouvu a brigáda byla jenže naprd je že dostaneš třeba za hodinu 55kč a oni ti 15 odečtou atd, takže zkoušel bych přes známý já právě mohl mít skvělou brigádu za 5k na měsíc (kdyby mi bylo 18 tak bych dostal 9k) jenže právě zjistili že nemám školní docházku dokončenou

a nakej typ kde by se dali sehnat za vic prachu ? co sklady nevis kolik davaj tam ?

Odkaz ke komentáři

Tak pochybuju ze pujde 15 lete decko nekam na cerno makat kde nikoho nezna :D

Poptej se po takovych snadnejsich vecech u znamych. Treba jestli nejses ve meste ale nekde v mensim meste a znas se s nekym z obchodu tak se zeptej jestli by nepotreboval nekdy s necim pomoct ze hledas mensi praci. Cim vic lidi se zpetas tim spis ti nekdo rekne jo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu