Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Já mám ve svém obrou o brigádu i práci do budoucna postaráno Lidi chlastali, chlastaj a chlastat budou :P Jinak musíš prostě chodit, a ptat se, pokud je ti jedno co budeš dělat, pak seš v pohodě. pokud si ale budeš "vymrčovat" nemusíš mít taky nic ;) delas v hosopde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 pro otrlé co mají rádi starší pány doporučuju mávat u dálnice :D němci mají rádi 15 leté chlapečky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 pro otrlé co mají rádi starší pány doporučuju mávat u dálnice :D němci mají rádi 15 leté chlapečky :D to bylo minulej rok :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 musíš mít dokončenou školní docházku tedy musíš dodělat základní školu ( řekli mi to na pracáku), určitě nescháněj na černo mužou tě dopátrat a budete platit nebo s tebou můžou vyjebat(prevence), najdi si tedy brigádu kde dostaneš smlouvu kolik dostaneš atd jaká je přesná pracovní doba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 musíš mít dokončenou školní docházku tedy musíš dodělat základní školu ( řekli mi to na pracáku), určitě nescháněj na černo mužou tě dopátrat a budete platit nebo s tebou můžou vyjebat(prevence), najdi si tedy brigádu kde dostaneš smlouvu kolik dostaneš atd jaká je přesná pracovní doba... porad kdy tak zacit hledat v obchodacich atd ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 no určitě tak měsíc dopředu, když jsem šel do obchoďáku šel jsem měsíc před prázdninama zeptat se na výpomoc řekla že jo zapsala si mě vystavila smlouvu a brigáda byla jenže naprd je že dostaneš třeba za hodinu 55kč a oni ti 15 odečtou atd, takže zkoušel bych přes známý já právě mohl mít skvělou brigádu za 5k na měsíc (kdyby mi bylo 18 tak bych dostal 9k) jenže právě zjistili že nemám školní docházku dokončenou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarisak Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 no určitě tak měsíc dopředu, když jsem šel do obchoďáku šel jsem měsíc před prázdninama zeptat se na výpomoc řekla že jo zapsala si mě vystavila smlouvu a brigáda byla jenže naprd je že dostaneš třeba za hodinu 55kč a oni ti 15 odečtou atd, takže zkoušel bych přes známý já právě mohl mít skvělou brigádu za 5k na měsíc (kdyby mi bylo 18 tak bych dostal 9k) jenže právě zjistili že nemám školní docházku dokončenou a nakej typ kde by se dali sehnat za vic prachu ? co sklady nevis kolik davaj tam ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CHheVvy Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 a nakej typ kde by se dali sehnat za vic prachu ? co sklady nevis kolik davaj tam ? nene nevím, nemám přehled kdo kolik a jak nabízej, zkus něco přes známý. Já jsem měl třeba dělat pomocník dělníka nebo tak něco :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sim3to Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 musíš mít dokončenou školní docházku tedy musíš dodělat základní školu ( řekli mi to na pracáku), určitě nescháněj na černo mužou tě dopátrat a budete platit nebo s tebou můžou vyjebat(prevence), najdi si tedy brigádu kde dostaneš smlouvu kolik dostaneš atd jaká je přesná pracovní doba... Tak pochybuju ze pujde 15 lete decko nekam na cerno makat kde nikoho nezna :D Poptej se po takovych snadnejsich vecech u znamych. Treba jestli nejses ve meste ale nekde v mensim meste a znas se s nekym z obchodu tak se zeptej jestli by nepotreboval nekdy s necim pomoct ze hledas mensi praci. Cim vic lidi se zpetas tim spis ti nekdo rekne jo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.