macoo Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 vie mi niekto poradit ako sa dostanem znovu na FW 1.50.Chcem to spravit preto lebo z nicoho nic mi nejde vypnut PSP.Vzdy sa iba uspi...diky vsetkym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 vyndej baterku,a potom di do recovery Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 vyndej baterku,a potom di do recovery Jak sa dostanem do RECOVERY neviem kde to je:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jestli mas CF 3.40 OE-A tak vyndej tu baterku,pak drz pravy horni tlacitko a zapne se recovery ale tam ja se moc hrabat neumim zeptej se radsi nekoho zkusenejsiho nebo bez do topicu pro zacatecniky ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 jestli mas CF 3.40 OE-A tak vyndej tu baterku,pak drz pravy horni tlacitko a zapne se recovery ale tam ja se moc hrabat neumim zeptej se radsi nekoho zkusenejsiho nebo bez do topicu pro zacatecniky ;)OK diky moc:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Challenger Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 NEE to neni sleep mode to se ti jenom v recovery zapla moznost "SKIP SCE LOGO ON STARTUP" to znamena ze to preskoci to Sony Computer Entertainment a de to rovou do menu to vypnes v RECOVERY di do cofiguration a tam dej Skip Sce logo on startup - DISABLED to je vse :lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 NEE to neni sleep mode to se ti jenom v recovery zapla moznost "SKIP SCE LOGO ON STARTUP" to znamena ze to preskoci to Sony Computer Entertainment a de to rovou do menu to vypnes v RECOVERY di do cofiguration a tam dej Skip Sce logo on startup - DISABLED to je vse :lol: Diky moc no ja som siel na FW 3.30 oea a vymenili sa mi tlacitka potvrdzujem gulickou a nie x-kom...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Diky moc no ja som siel na FW 3.30 oea a vymenili sa mi tlacitka potvrdzujem gulickou a nie x-kom...:roll: tak si je nastav v recoverytam dáš registry hacks Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 tak si je nastav v recoverytam dáš registry hacks Lenze mne este nefunguje to ze v recovery ked dam configuration tak je tam len zelena obrazovka..Ja som mal zakladny FW 2.71 s tou zlou doskou isiel som na 1.50 a odtial CF 3.40 ea...lenze zrazu mi nejdu spustit hry...poradte ako to mam spravit prosim...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Lenze mne este nefunguje to ze v recovery ked dam configuration tak je tam len zelena obrazovka..Ja som mal zakladny FW 2.71 s tou zlou doskou isiel som na 1.50 a odtial CF 3.40 ea...lenze zrazu mi nejdu spustit hry...poradte ako to mam spravit prosim...:roll: tak musíš PSP připojit přes USB,dát v recovery advanced/flash1 a tam smazat soubor config.se Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 tak musíš PSP připojit přes USB,dát v recovery advanced/flash1 a tam smazat soubor config.seDiky molc si mi pomohol uz to ide a myslis ze FW 3.30OE-A je dost dobry a staxci???:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dark7 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 tohle uz je docela velky zasahovani do flashe ne??toho uz bych se docela bal,ale tak nikdy sem to nedelal treba je to v poho... ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Červen 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Diky molc si mi pomohol uz to ide a myslis ze FW 3.30OE-A je dost dobry a staxci???:bash: jo stačí :thumbup: tohle uz je docela velky zasahovani do flashe ne??toho uz bych se docela bal,ale tak nikdy sem to nedelal treba je to v poho... ;) není to žádnej extra zásah...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 macoo Odesláno Červen 2, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2007 Diky moc moc ste mi vsetci pomohli hlavne ty tekken90 super forum vzdy mi tu pomozete..dakujem vam :bash: :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
macoo
vie mi niekto poradit ako sa dostanem znovu na FW 1.50.Chcem to spravit preto lebo z nicoho nic mi nejde vypnut PSP.Vzdy sa iba uspi...diky vsetkym
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts