Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

CF 3.40 ea na FW 1.50

macoo

Otázka

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
NEE to neni sleep mode to se ti jenom v recovery zapla moznost "SKIP SCE LOGO ON STARTUP" to znamena ze to preskoci to Sony Computer Entertainment a de to rovou do menu to vypnes v RECOVERY di do cofiguration a tam dej Skip Sce logo on startup - DISABLED to je vse :lol:

Diky moc no ja som siel na FW 3.30 oea a vymenili sa mi tlacitka potvrdzujem gulickou a nie x-kom...:roll:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
tak si je nastav v recoverytam dáš registry hacks

Lenze mne este nefunguje to ze v recovery ked dam configuration tak je tam len zelena obrazovka..Ja som mal zakladny FW 2.71 s tou zlou doskou isiel som na 1.50 a odtial CF 3.40 ea...lenze zrazu mi nejdu spustit hry...poradte ako to mam spravit prosim...:roll:

Odkaz ke komentáři

• 0
Lenze mne este nefunguje to ze v recovery ked dam configuration tak je tam len zelena obrazovka..Ja som mal zakladny FW 2.71 s tou zlou doskou isiel som na 1.50 a odtial CF 3.40 ea...lenze zrazu mi nejdu spustit hry...poradte ako to mam spravit prosim...:roll:

tak musíš PSP připojit přes USB,dát v recovery advanced/flash1 a tam smazat soubor config.se

Odkaz ke komentáři

• 0
Diky molc si mi pomohol uz to ide a myslis ze FW 3.30OE-A je dost dobry a staxci???:bash:

jo stačí :thumbup:

tohle uz je docela velky zasahovani do flashe ne??toho uz bych se docela bal,ale tak nikdy sem to nedelal treba je to v poho... ;)

není to žádnej extra zásah...:roll:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu