kdyr Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 cau tak sem tak brouzdal ponetu a našel jsem návod jak sy vytvořit RPG 1) ztáhneme si RPG maker pro psx--> převedený pro psp 2) rozbalíme a nakopírujeme do ms0/psp/game 3) zpustíme a můžeme skoušet vytvářet RPG MAKER http://www.multiload.cz/stahnout/239534/rpg-maker-rar// ODZKOUŠENO A FUNGU JE TO, JEN SI TO TÍM CHCE POHRÁT SVOJE VÝTVORY SEM POSÍLEJTE :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 cau tak sem tak brouzdal ponetu a našel jsem návod jak sy vytvořit RPG1) stáhneme si RPG maker pro psx--> převedený pro psp 2) rozbalíme a nakopírujeme do ms0/psp/game 3) spustíme a můžeme zkoušet vytvářet OSOBNĚ JSEM JEŠTĚ NEZKUSIL NIC VYTVOŘIT NEBOŤ NEMAM ČAS ALE HNED JAKBUDE TAK TO ZKUSIM. SVOJE VÝTVORY SEM POSÍLEJTE :psp: za tvojí češtinu by jsi zasloužil pořádnou do kebule Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 já nechci komentovat mojí češtinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mapo1468622753 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 skdoa ze to este nemas uploadli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 já nechci komentovat mojí češtinu ok, link už je tu, zkusím a řeknu ale tvoje čeština stojí fakt za hovno xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 tak se musím pochlubit už sem sy vytvořil 2 postavičky ale nevím jak vytvořit mapu jestly jste na to někdo přišel tak napište pls Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 je to dost zajímaví, ale moc tomu nerozumim... Zkuste v tom někdo něco vytvořit a pak to sem hodit..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 já akorát nevím jak vytvořit mapu už mám vytvořený postavy skili atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 já akorát nevím jak vytvořit mapu už mám vytvořený postavy skili atd no na to určitě přijdeš... chce to čas, věřim ti...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jestly chceš můžu najít nějakou hru která v tom byla vytvořena nedávno jsem jednu zkoušel bylo to něco na styl pokémon Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a ty hry spustim přes ten program? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a ty hry spustim přes ten program? jo uloží se to jako save ve kterym jsou ty data hry (alspon sem to takhle četl ono to bylo celý španělsky) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a nejdou k tomu přidat titulky? jako že bys vytvořil svojí vlastní RGP hru a k tomu by byly český titulky a pokud bys byl dobrej, tak by sme si mohli zahrát dobrý česky RPG...:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 a nejdou k tomu přidat titulky? jako že bys vytvořil svojí vlastní RGP hru a k tomu by byly český titulky a pokud bys byl dobrej, tak by sme si mohli zahrát dobrý česky RPG...:cheesygrin: ty texty postav si napíšeš vlastní takže by to česky bylo a ono to neni nic převratnýho jen to vypadá jak kdyby si přeskinoval pokémony do dnešní doby Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 tak to jo...:D jinak nechci cizí hry na vyzkoušení... chci hru napr od tebe...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 jo tak to se budu snažit když má někdo zájem tak se hned jinak pracuje jo a ještě kdyby si chtěl zkusit tak je program fight maker to je zase něco na styl tekken Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bunny1468622758 Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 nemám rád tekkena ani jiný bojovky, takze ne, ale dik...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 hej stahl jsem a uz jsem to trosku skousel a je to zajimavy...dneska vecer k tomu lehnu a uvidime jestli se nekam dostanu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Prosinec 31, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 jestly přídeš na to jak vytvořit mapu budu ti dost vděčnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2009 Sorac nakonec jsem se dival na District 9 a pak jsem to zarizl :D dneska ne to je silvestr...no mozna :D jeste dam vedet ale fakt sry :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 tak už sem vytvořil i mapu teda spíše sem předělal tu hru co tam byla vytvořená ještě doladim tu češtinu a upnu to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FaKe Odesláno Leden 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 Pěkný, až bude čas tak se do toho pustím pořádně:cheesygrin: Btw nemáš na ten Fight Maker odkaz? A funguje na stejným principu jako ten RPG? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Leden 1, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2010 ten fight maker mam ale mam pomaly upload ale do večera tu bude a pro ten fight maker založim pro něj nový téma a funguje na stejném principu jako rpg maker ještě sryvšem ale jmenuje se to Fighter Maker a ne fight maker screeny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ppst Odesláno Leden 7, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2010 kdyre ,,brouzdej,, jeste po netu a najdi tam program na vytvareni akcnych strilacek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sh1thalfeR Odesláno Červen 1, 2010 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2010 cau tak sem tak brouzdal ponetu a našel jsem návod jak sy vytvořit RPG1) stáhneme si RPG maker pro psx--> převedený pro psp 2) rozbalíme a nakopírujeme do ms0/psp/game 3) spustíme a můžeme zkoušet vytvářet RPG MAKER http://www.multiload.cz/stahnout/110219/rpg_maker-rar/ OZKOUŠENO A FUNGU JE TO JEN SI TO TÍM CHCE POHRÁT SVOJE VÝTVORY SEM POSÍLEJTE :psp: tak to musim zkusit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.