Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Čau all dával jsem si češtinu do PSP už po 2. tak sem se nekoukal na návod a přemazal jsem složku VSH PSP nejde zapnou takže ho ani nepřipojím k PC pls radu :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ty si přemazal složku VSH ve flash0 ? :lol: tak to musíš jít za flasherem a ten ti to musí unbricknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zkus jestli ti jde Recovery... pokud ne, tak jedině Pandora Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 nemůžete mi někdo upnou vaši složku VSH? už se mi povedlo se připojit k PC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jak se ti to povedlo ? Ty si ho spustil? nebo jak ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 nemůžete mi někdo upnou vaši složku VSH? už se mi povedlo se připojit k PC Pokud ti jde Recovery menu, tak použij Recovery Flasher ze sekce tutoriály... je to bezpečnější než záměna VSH složky za cizí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Dal jsem zapnout a držel jsem R a tam to bylo ale můžemi prosím někdo upnout tu složku? //EDIT sry nevšiml jsem si tvýho příspěvk //EDIT ale já to mám česky a v tutech je to v EN takže mohl by mi to někdo upnout? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jak už řikal tekken90 -> Hellcat Recovery flasher - oprava semibricku bez Pandory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Rači bych to udělal mím způsobem šlo by to prosím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 je to nebezpečný ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nj ale já to mám teď v CZ :( upload prosíím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Rači bych to udělal mím způsobem šlo by to prosím 1)Ani si nenapsal co máš za FW 2)Můžeš si tím akorát udělat brick PSP 3ú udělej to prostě tím Recovery flasherem :dozey: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ale já ne, a je ti na nic když to budeš mít v CZ když ho máš bricklý, ale za chvíli ti to upnu ale tvoje nebezpečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bizzi83 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 dej na ně,čeština je Ti na hovno,menu je jednoduchý,s manuálem se dostaneš všude :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nj ale to je moc složitý si to dose*u celý :( jen upload složky prosííííím :( FW:5.50 teď sem to předělal pak jsem tam chtěl dát CZ protože se mi smazala a takhle to dopadlo :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Přesně tak, stejně tam nejdou háčky a čarky ... ale za chvíli to tady máš ale na tvoje nebezpečí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nj ale to je moc složitý si to dose*u celý :( jen upload složky prosííííím :(FW:5.50 teď sem to předělal pak jsem tam chtěl dát CZ protože se mi smazala a takhle to dopadlo :( Aha, 5.50.. a přesně?... řikám ti naposled, udělej to tím Recovery flasherem, je to otázka pár minut.. btw CZ tady na foru pro 5.50 nené :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kane1998 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Sry za spam ale já se budu tlemit až ho bude mít totalne bricklí xD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Dobře dělám to tím složitým spůsobem jen nwm co je XMB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 XMB je hlavní menu PSP... Sůpžitý způsob? nahraješ složku do PSP, spustíš a je to.. dá se říct, že i bez rizika bricku.. :blink: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 to já taky, ale když si to chce pokazit... tady to máš ale je to na tvoje nebezpečí !!!! http://rapidshare.com/files/327061297/vsh.rar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ok všechno sem tam nahrál teď jsem v tom menu a tam mám dát Spustit program /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP jestly jo tak na to kliknu a nic se neděje :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nikdo neodpovidal tak sem chtěl udělat můj způsob ale The file is not fully saved at RapidShare yet. This file is possibly still being uploaded. Please try again later. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Nutně potřebuju pomoc prosím napište Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 PLS upload složky VSH FW 5.50 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ok všechno sem tam nahrál teď jsem v tom menu a tam mám dát Spustit program /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP jestly jo tak na to kliknu a nic se neděje :-( A nahrál si to správně na kartu? Máš tamn tuhle složku? ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrik88
Čau all dával jsem si češtinu do PSP už po 2. tak sem se nekoukal na návod a přemazal jsem složku VSH PSP nejde zapnou takže ho ani nepřipojím k PC pls radu :cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
32 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts