milux Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 mam fw zatim 2.60 a chci si aktivovat flash player doma wifi router mám takze sem pripojeny na psp na internetu.:blink:
0 Mistr všech termixů! Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 normalne klikni na to, pripoj se k netu a ono se ti to aktivuje :/ aha musis myt 2.71 a vyssi
0 rybak.d Posted June 2, 2007 Report Posted June 2, 2007 Flash player ma psp az od verze FW 2.71 , takze to v tvem pripade nepujde. Doporucuju downgrade na 1.50 a pak upgrade na nejakej ten custom (tam to de aktivivat i bez interentu) , nebo kdyz se bojis downgrade tak dej oficialni update na 2.71 a pak si muzes aktivovat ten flash player :8 . Z 2.71 muzes pak taky downgrade atd .... kdyby ses treba prestal bat.
0 milux Posted June 2, 2007 Author Report Posted June 2, 2007 Flash player ma psp az od verze FW 2.71 , takze to v tvem pripade nepujde.Doporucuju downgrade na 1.50 a pak upgrade na nejakej ten custom (tam to de aktivivat i bez interentu) , nebo kdyz se bojis downgrade tak dej oficialni update na 2.71 a pak si muzes aktivovat ten flash player :8 . Z 2.71 muzes pak taky downgrade atd .... kdyby ses treba prestal bat. diky moc, ja si to upgradnu
Question
milux
mam fw zatim 2.60 a chci si aktivovat flash player doma wifi router mám takze sem pripojeny na psp na internetu.:blink:
3 answers to this question
Recommended Posts