Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Mrtve PSP 3004 (OFW 5.55) ?


RomanS

Otázka

Chlapi skuste poradit. Kedze kamarat nie je tu registrovany pisem namiesto neho. Jeho syn ma PSP 3004 s OFW 5.55. PSP ma zhruba 1 mesiac. Neviem co si chlapcisko zmyslelo (spekulant :psp:) ale dal aktualizovat FW z nejakeho UMDcka. Vraj mu pisalo ze verzia 5.70. Avsak pocas aktualizacie FW mu vraj dosla baterka a na adapter to nemal zapnute. Teraz mu nejde PSP :cry:. Co sa s tym da robit. Da sa to nejako obnovit alebo uz len reklamacia.

PSP ma to iste ako ja v podpise.

Za vsetky odpovede vopred dik.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
Trochu mě zaráží fakt že došla baterie (neni možné, když aktualizace je možná asi jen s min 75% baterky), ale chápu, pokud vypadla:D V tom případně to reklamuj a řekni asi že ti vypadla baterie..dají ti pravděpodobně nové.

Ze dosla bateria tvrdi kamaratovi jeho syn. Toto povedal otcovi, pravdu mozno zo strachu alebo z niecoho ineho sa uz nedozvie.

kamaratovi uz ide iba o to co s tym. Ako to obnovit pripadne ak reklamovat ci mu bude uznana reklamacka a dostane peniaze naspat pripadne zoberie synovi nove PSP.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu