adiZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Zdravím. Existuje nějaká stránka s možností připojení na ICQ, která plně funguje? Zkoušel jsem hodně možností, např. ICQ2Go, ale není tam tlačítko odeslat atd atd. Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Jojo, www.ebuddy.com/mobile :) ... není to nic extra, ale nic lepšího na PS3 zatím neexistuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 ebuddy jsem zkoušel a cosi mi tam nešlo, ted nevim co, ale neco tam nefungovalo.. jinačí neznáte? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 na centrum.cz je funkce ze nemusis instalovat icq a jen se tam lognes tak to zkus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 na centrum.cz je funkce ze nemusis instalovat icq a jen se tam lognes tak to zkus :D Ok, pak to otestuju :P EDIT: To je právě to ICQ2Go, nejde odesílat zprávy ..:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 meebo.com ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 adiZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 meebo.com ... taky jsem zkoušel, ale stránka se mi nechce načíst :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jonny1619 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Podívej, nic lepšího než to ebuddy neexistuje, nevím, co ti tam nešlo, zkus to ještě znovu. Když sem měl PS3, tak to dycky frčelo, včera jsem to zkoušel i na PSP Go a taky to jelo;). Ale je to prostě značně nepohodlné a pak zjistíš, že ICQ na PS3 je blbost používat ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 zdravim pratele, pisu z PS3, a ebuddy mi funguje, meebo, icq2go apod ne. Pokud mate klavesnici, at uz BT nebo USB treba od pc, tak to i de. Ale na nic dlouheho to neni. Kazdopadne diky za rady a odkazy zde, dost mi pomohly. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
adiZ
Zdravím. Existuje nějaká stránka s možností připojení na ICQ, která plně funguje?
Zkoušel jsem hodně možností, např. ICQ2Go, ale není tam tlačítko odeslat atd atd.
Díky za odpověď.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.