RaNkeR2 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Čaute lidi, existuje nějaký prográmek do psp, aby mi pak hrála hudba hlasitěji ?? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Lightmp3 - nedoporučuju ale zesilovat moc, jinak odpravíš zvuk v PSP.... btw radši si kup kvalitní sluchátka a je to.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RaNkeR2 Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Já mam sluchatka, ale jen me zajmaly ty repraky :). Radši nebudu riskovat. Ale dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Lightmp3 - nedoporučuju ale zesilovat moc, jinak odpravíš zvuk v PSP.... btw radši si kup kvalitní sluchátka a je to.. ....hele a kdyz to budu mit pomoci toho lightmp3 zesileny, ale budu mit sluchatka, tak se s psp nic nestane ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Záleží na sluchátkách ... však sám uvidíš jestli to už sluchátká nedávaj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak sluchatka mam pomerne v pohode, sice starsi, ale v ty dobe byly dost dobry.....mne jde o to, jestli se nestane nic s psp... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 28, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Proč by se něco mělo stát s PSP když to budeš poslouchat ve sluchátkách ? xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 tak jenom se ptam, pro jistotu:D treba kdyz tam nahraju ten lightmp3, tak kdyby nahodou:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kratos05 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 já používám externí repráky od nokie md - 8 a paráda :) http://www.nokia.cz/produkty/prislusenstvi/vsechno-prislusenstvi/hudba/hudebni-moduly/minireproduktory-nokia-md-8 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pepa1468623586 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 ja sem si chtel koupit primo pro psp, ale pak sem se na to vykaslal....kratos: kolik maji watu?:D a za kolik jsi je koupil? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
RaNkeR2
Čaute lidi, existuje nějaký prográmek do psp, aby mi pak hrála hudba hlasitěji ?? :wohow:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.