Matty Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Lidi prosim vas chtel bych flashovat lite onky muzete mi napsat co k tomu potrebuju a kdyz tak nakej navod diky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Návod je v sekci tutoriály.. pokud nemáš zkušenosti s podobnou činností, tak to ani nezkoušej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Xbooster.CZ Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 je to trotl nejdrive mne prosi o radu pak strasne dekuje a potom mi nadava ze mu chci prodat zarizeni draze...To sem nevidel takove lidi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 romik Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Lidi prosim vas chtel bych flashovat lite onky muzete mi napsat co k tomu potrebuju a kdyz tak nakej navod diky... Zamysli se trošku. Chceš lidem flashovat liteonky a pak si ani neumíš zjístit, co k tomu potřebuješ a žádáš tady lidi, ať ti to napíšou ? To mají být asi ti lidi, co jim chceš flashovat Liteonky, ne ? I tak se dá :cheesygrin::cheesygrin::cheesygrin: Hlavně k tomu potřebuješ znalosti, zručnost, různá udělátka a taky zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Matty
Lidi prosim vas chtel bych flashovat lite onky muzete mi napsat co k tomu potrebuju a kdyz tak nakej navod diky...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.