Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

OSX - Pokec


JerRry

Recommended Posts

Zdravím všechny, co využívají macintoshe.

Určitě máte své oblíbené aplikace, hry, triky.

Podělte se o ně s ostatnímy!

Takže já začnu:

Moje top app je VMware fusion 3 ,bez které bych se asi neobešel. Pomocí této aplikace, se na OSXku na virtuálním partu hdd dá nainstalovat windows, ten se pak dá bud-to samostatně spustit při zapínání pc, nebo se dá nabotovat za provozu-> máte osxko a windows najednou, program podporuje přetahování oken z windowsů na plochu v macovy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Neni trochu blbost provozovat virtualizaci Win XP na OSX? To uz je pak hovadinka OSX pouzivat, kdyz se stejne neobejdes bez Windows, ne?

A abych nespamoval - ma oblibena aplikace je AdiumX.

Proč by to byla ptakovina? Čím-dál více lidí přechází na apple z woken. Má svoje aplikace, hry. Pomocí toho nástroje si zazálohuje svůj systém, na budoucím pc si ho obnový a může vše jed dál, pod osxkem. Jinak přez VMware se dají hrát i hry typu CoD6 a to bez jakéhokoli problému.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ale jakej je pak duvod na prechod, kdyz i na OSXku musis pouzivat Windows XP? To se bez nej neobejdes? Proc si brzdit PC dvema soucasne bezicima OSkama? To pak rovnou muzes zustat na Win XP, nebo ne? Ja se teda vzdy snazim a snazil pouzivat jen nativni programy.. Jinak to jasne ukazuje, ze je dany OS pro Tebe nahovno, kdyz Ti nestacej/neumis pouzivat/najit alternativy k programu z Windows.. To pak nejsi pravy Apple fanda, kdyz do Macu stale rves Windows.. :/

Nebo jinak receno - proc jet do Prahy pres Brno, kdyz ji mam hned vedle sebe? (tohle uplne presne sedne na to, co delas :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nevim co tu řešíš, ale k tématu to není. Vím co dělám a vyhovuje mi to. Počítač mi bezproblému utáhne oba systémy najednou a aplikace, které potřebuju mám po ruce.

Jinak držte se tématu, co post to nějaká zajímavá aplikace, hra či rada. Na off posty si můžete založit svůj topík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu