Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

[help]recorvery flasher

Otázka

Odesláno

Takže všechno sem udělal podle návodu!

Stáhl jsem si Hellcat Recovery Flasher

ofic FW 5.50

V paměťovce sem nahradil složku PSP

Do složky PSP/GAME/RECOVERY sem dal ofic FW 5.50

Přejmenoval na EBOOT.PBP

zapl jsem Recovery menu

dal jsem spustit /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP

ale nic se nestane jen mě to hodí na první řádek (Připoj USB)

Nevíte kde je chyba?

Recommended Posts

• 0
Odesláno

j zkusím a to EBOOT tam mám nechat nebo smazat?

Tak sem zkusil oboje i stím i bez toho ale stejně furt to samí

nemám zkusit stáhnou starší FW?

Napadla mě ještě jedna věc špatně nastavený nastavení

přeskočit uvod-vyp

Skrýt vadný ikony-vyp

Kernel v PSP/GAME-3.90 kernel

Auto.spust program v PSP/GAME/EBOOT.PBP-vyp

Umd Mod-M33 driver bez UMD

FAKE region-vyp

Free UMD Region-vyp

Tvrdý reset pri HB app-vyp

Pouze.CZE VSH-vyp

XMB Usb Zarizeni-Flash 0

Nabijení Vat. při ořipojení USB-vyp

Pouz.M33 aktualizace -zap

Rychle nacitaní ikon her a aplikací -vyp

• 0
Odesláno

Zkusil bych ještě zálohat savy a další věci z karty, naformátovat a nafrát tam ten recovery flasher + 500.PBP znova... třeba ti tam dělá něco bordel z toho, co si nahrával předtím

Pokud to nepůjde, tak si nejspíš smazal asi víc, než jen složku VSH :-D a nebo je v ní něco, co je potřeba ke spuštění jakýkoliv aplikace

• 0
Odesláno

Nauč se editovat příspěvky, ať nepíšeš 3 pod sebe. Být tebou, radši si to PSP nechám flashnout od někoho jinýho. Prostě si najdi nějakého flashera na mapě a nech to někomu zkušenějšímu. Podle návodů na Recovery flasher by to zvládl snad každý, nevím proč ty ne, ale asi máš strach a nemáš s tím moc zkušeností. BTW proč jsi vůbec mazal tu složku VSH? To jsis řekl: "Já to tady dám trochu do kupy." ?

Ale neboj nic se s tím nemůže stát, buď se ti to povede přes ten Recovery flasher a nebo si to nech od někoho znovu flashnout přes Pandoru. Ty radši Pandoru nedělej, nebo z toh ještě uděláš to co psal Anonymous_ (a akumulátor unbricknout nejde :D, na tom už bys mohl něco po...., kdybys to dělal HW)

• 0
Odesláno

ne mě ten reconvery flash nejde prostě dámv psp spustit /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP a nic se nestane v té složce VSH musí být nějaký zpouštěci kraviny...

A tak blbej nejsu abych si tam dělal pořádek tímhle způsobem ale dělal jsem flash na 5.50 atím sem přišel o češtinu ale protože sem si tam dával CZ po druhý nekoukal jsem se na návod a v raru se ta složka s češtinou menovala VSH tak sem ju tam dal nahradil odpojil a kouslo se mi PSP nešel ani vypnout tak sem vytahl baterku a vždicky pak naskočila jen černá obrazovka...

//EDIT: a 500,- taky nemám abych si nechal zpravit PSP a + za cestu to mám 700,- kde to mám vzít po vánocích?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu