Patrik88 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Takže všechno sem udělal podle návodu! Stáhl jsem si Hellcat Recovery Flasher ofic FW 5.50 V paměťovce sem nahradil složku PSP Do složky PSP/GAME/RECOVERY sem dal ofic FW 5.50 Přejmenoval na EBOOT.PBP zapl jsem Recovery menu dal jsem spustit /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP ale nic se nestane jen mě to hodí na první řádek (Připoj USB) Nevíte kde je chyba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 vono hodně záleží na tom jestli má sdílenou ip s jinýma lidma ;) jiank EDISK: http://www.edisk.cz/stahni/79191/vshright.rar_12.74MB.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patrik88 Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 pepe napiš pls vyřešeno můžete lock poslal mi tu složku a de to a za to mu moc děkuju apoň někdo ochotnej na foru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patrik88
Takže všechno sem udělal podle návodu!
Stáhl jsem si Hellcat Recovery Flasher
ofic FW 5.50
V paměťovce sem nahradil složku PSP
Do složky PSP/GAME/RECOVERY sem dal ofic FW 5.50
Přejmenoval na EBOOT.PBP
zapl jsem Recovery menu
dal jsem spustit /PSP/GAME/RECOVERY/EBOOT.PBP
ale nic se nestane jen mě to hodí na první řádek (Připoj USB)
Nevíte kde je chyba?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
27 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts