Dark Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Čus, registroval jsem se na http://cz.playstation.com/home/ ...tam se v poho lognu, ale v PS3 mi to napíše že mam něco s "Sign-In ID" ...nevíte co s tim?:idea: ...srry za blbej topic, ale net jsem zprovoznil teprve včera, tak proto s tim nemám žádnou zkušenost ...chtěl bych si už konečně zahrát Online :psp: tak děkuju za odpovědi!:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 že mam něco s "Sign-In ID" Co napsat alespoň celou chybovou hlášku? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 Co napsat alespoň celou chybovou hlášku? ... "You cannot sigin using another user's sign-in ID(email adres)" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SandysJr Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2009 "You cannot sigin using another user's sign-in ID(email adres)" Zkus založit novýho usera, pak by to mělo jít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Zkus založit novýho usera, pak by to mělo jít. jj ...uz to slape..ted bych jen potreboval vedet, jak dostat savy a trophies na toho druhyho usera...?:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 savy by mělo stačit překopírovat v PS3 - trojúhelník na savu/copy to user... trofeje nijak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.