Dark Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 Čus, registroval jsem se na http://cz.playstation.com/home/ ...tam se v poho lognu, ale v PS3 mi to napíše že mam něco s "Sign-In ID" ...nevíte co s tim?:idea: ...srry za blbej topic, ale net jsem zprovoznil teprve včera, tak proto s tim nemám žádnou zkušenost ...chtěl bych si už konečně zahrát Online :psp: tak děkuju za odpovědi!:roll: Citovat
tekken90 Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 Citovat že mam něco s "Sign-In ID" Co napsat alespoň celou chybovou hlášku? ... Citovat
Dark Odesláno Prosinec 28, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 tekken90 napsal: Co napsat alespoň celou chybovou hlášku? ... "You cannot sigin using another user's sign-in ID(email adres)" Citovat
SandysJr Odesláno Prosinec 28, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 28, 2009 Dark napsal: "You cannot sigin using another user's sign-in ID(email adres)" Zkus založit novýho usera, pak by to mělo jít. Citovat
Dark Odesláno Prosinec 29, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2009 SandysJr napsal: Zkus založit novýho usera, pak by to mělo jít. jj ...uz to slape..ted bych jen potreboval vedet, jak dostat savy a trophies na toho druhyho usera...?:bash: Citovat
tekken90 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Odesláno Prosinec 29, 2009 savy by mělo stačit překopírovat v PS3 - trojúhelník na savu/copy to user... trofeje nijak Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.