ondrejsetina Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Ten nejlepší dostane 500k PROSÍM JESTLI MÁTE CHUŤ... DEJTE ČI PIŠTE SEM SVOJE PŘÍJEMNÉ A NEPŘÍJEMNÉ ,ANEBO VTIPNÉ SETKÁNÍ S PŘÍSLUŠNÍKY STÁTNÍ ,NEBO MĚSTSKÉ POLICIE. Ale, vážně někdy se stává ,že jsme svědky nedorozumění a nelidského zacházení ,anebo vtipných scének od POLICIE. Jestli vás to neobtěžuje tak se podělte s historkou. (prosím bez vulagarismů) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Se všema policistama v našem městě si tykám :) Ono taky rok je obsluhovat každej den u oběda, tak si něco pamatujou. Všecko mi zatím prominuli, jako třeba nějaký to pivo, když mi nebylo ještě 18 atd. Nebo mě vozej dom ze zábav :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ďáblův Žoldák 666 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Tak sem tam po nějaký ty rvačce na nás přijely,ale to bylo vždy ok.Jednu příhodu bych měl,ale o tý se radši nebudu zminovat 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 A.C.A.B. !!! :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hollywood1468623270 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 trololololooooo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jo na cztekku sem po nich hazel flasky,dlazebni kostky,kameny takhle nak : a nejlepsi stret ? Jak tam ty paroubkovci zasrany mlati nahaty lidi :D Ale zase luxusni je tohle videjko :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Prosinec 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 jo na cztekku sem po nich hazel flasky,dlazebni kostky,kameny Jak tam ty paroubkovci zasrany mlati nahaty lidi :D Tak na tebe já fakt nemám slov .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 mmy;766552']Byl jsem na 12 hodin zavřený v cele.A ten capslock si strč do p****** tvoje maminka není POLICIE.. neplet si pojmy ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mistr všech termixů! Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 v patek vecer me chytli s flaskou absinthu asi tak v 8:30 - 9:00 a verili me, kdyz sem jim rekl ze du dom... ani dejchat nechteli... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dafli Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 mmy;766552']Byl jsem na 12 hodin zavřený v cele. Najednou se rozednilo do tveho pokojicku vesla maminka pripravila ti slipy,ponozky a ty si se vzbudil s rukou v nocniku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
T-o-mmy Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Myslím že narliza to objasnila :) tkaže co se stalo tobě se nemusí stávat ostatním :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pistacie Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Sice historka neni moje ale co....Bracha jednou prisel dom s kamosem a prej ze je honili policajti (prelezli plot na hriste aby mohli sedet na tribunach) no a pak se prej ozvalo : Jmenem zakona stat...ale ketrej blbec by stal ze?:D tak se rozutekli a bracha vlezl do nakyho kere a prej sli kolem nej policajti a svitili pred neho a jeden z nich rika : tady je to zabity dem jinam. No a jak mi to doma bracha rikal tak ten jeho kamos rika : No jeste aby to nebylo zabity kdyz ti sviti na cestu a ty nejdes xD proste uletaci....Jo a jeste dulezita informace, vsichni zdrhly :D ale jeden si zlomil nohu kdyz skakal ze strechy :D:D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Ten nejlepší dostane 500kPROSÍM JESTLI MÁTE CHUŤ... DEJTE ČI PIŠTE SEM SVOJE PŘÍJEMNÉ A NEPŘÍJEMNÉ ,ANEBO VTIPNÉ SETKÁNÍ S PŘÍSLUŠNÍKY STÁTNÍ ,NEBO MĚSTSKÉ POLICIE. Ale, vážně někdy se stává ,že jsme svědky nedorozumění a nelidského zacházení ,anebo vtipných scének od POLICIE. Jestli vás to neobtěžuje tak se podělte s historkou. (prosím bez vulagarismů) --------------------------------------------------------------------------------------------------------- --------------------------------------------------------------------------------------------------------- 6.01.2010 Vyhlašování vítězů proběhne zítra a dozvíme se kdo vyhraje první cenu 500k. Ale,aby to ostatním nebylo líto ,tak druhý dostane 50k a třetí dostane obrázek. Zatím to vypadá takto: 1: Pistacie 2: Mistr všech termixů! 3: Všichni ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Asi nevíš co znamená K ... 500k = 500 000 korun 50k = 50 000 korun 1k = 1 000 korun ... Udělej si v tom pořádek o co vůbec hraješ,asi myslíš 500 credits.:lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 A.C.A.B. !!! :cheesygrin: naprostej souhlas, All cops are bastards btw. ta fotka je ze 17. listopadu ne ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 INFORMACE 6.01.2010 Vyhlašování vítězů proběhne zítra a dozvíme se kdo vyhraje první cenu 500k. Aby to ostatním nebylo líto ,tak druhý dostane 50k a třetí dostane obrázek. Zatím to vypadá takto: 1: Pistacie 2: Mistr všech termixů! 3: Všichni ostatní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Asi nevíš co znamená K ...500k = 500 000 korun 50k = 50 000 korun 1k = 1 000 korun ... Udělej si v tom pořádek o co vůbec hraješ,asi myslíš 500 credits.:lol: Odpověď: Vím co znamená 500k.Určitě ne 500 000 korun! 500kč je 500 korun českých! 500k je 500 korun! To asi není nic ,taky se tady o nic nehraje! To není hra ,ale soutěž jestli se chceš zúčastnit tak napiš svůj zážitek. 500k znamená 500 kredit nebo credits. Pokud to byla otázka tady je odpověď! Ale vím čím myslíš, protože když nabízím 500k na foru kde se obchoduje s credits tak mám jasno že nabízím kredit čili credits! Ale díkes, možná to udělá jasno i ostatním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Dobře no :lol::lol::lol: //jestli mám zážitek s policií??? Jako že bych po nich měl házet cihly,krást,stříkat na ně pepper spraye,volat jim na stanici a podobně?... -jsem normální člověk,takže zážitek s policií nemám skoro žádnej :dozey: (nebo ne aspoň něco,s čim bych se měl chlubit - pokuta za alkohol a podobný kraviny) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 6, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 No jasně zkus to rozepsat. Když bude lepší příběh. Tak můžeš vyhrát. Jak chceš i toto stačí.. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 Hm,chlastali jsme v lesoparku,přijela hlídka,dala nám pokuty...Tak co jsem vyhrál :roll::cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ 6.01.2010 Vyhlašování vítězů proběhne zítra a dozvíme se kdo vyhraje první cenu 500k. Ale,aby to ostatním nebylo líto ,tak druhý dostane 50k a třetí dostane obrázek.[/u] Ondro doufam ze si ten obrazek nakreslil vlastnorucne protoze jinak nemelo do souteze vubec cenu vstupovat... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
deyf1468623793 Odesláno Leden 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2010 NA nas policajti s bratrankem strilely,kdyz sme ujizdeli na simsonovi bez Spz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.