Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno

na ceste do skoly sme se skamosema stavili vzdy na cigaro (kdyz jsem jeste kouril) no a bylo po desti, takze jsem si sedl na operatko. Najednou sli kolem svesky a dali mi pokutu 200kč za to ze jsem spatne sedel na lavicce:D

a jinak nas honili kdyz jsem jeste sprejoval, sme zrovna dodelali a byli jsme tak 20m od toho mista a najednou benga:D sme nenapadne zasli za roh a vzali caru

Odesláno

Heh.....my jsem tak jednou kourili v parčiku u skoly pohoda...kliidek v pohode dokoruju a kamos se de vychcat za strom a voala benga tak rychle tipam. Kamoš vyleze zpoza toho stromu a cajtka uz vytahuje listek s pokutou ze je nemravnostni( Prominte nemohu si vzpomenout jak to jinak pojat a jak se to poruseni nazýva ) a ze leka deti kdyz chodi do skoly bo co a tak dostal malem pokutku ale ukecali jsme to jen na zapis a o tom koureni take vedela ale odpustila a kdyz sme sli tak jeste rikala ze absťak je sviňa...a ze kouri uz 20 roku xDDDDD

Odesláno
... hlavní je že všichni zdrhly ... fakt nechápu proč maj všichni prdel z policie když eště před nima zdrhaj ... a hájit to že k za číslem tady na foru sou kredity tak fakt ne, k ti to násobí 100 tak moc nemachruj - aby měli ostatní jasno ? jo to víme že seš vadnej

Myslím že nic tak težkýho aby sto pochopil to není.

To je tvůj názor nikdo ti ho nebere.Skoro každý psal s klidem bez "prdele" ,až na vy jímky mezi které patříš i ty.

A vadný budeš především určitě ty ,když nenapíšeš alespoň "bobří ocas"!

Třeba by to bylo k tématu!

963.2.gif

Odesláno
Ten nejlepší dostane 500k

PROSÍM JESTLI MÁTE CHUŤ...

DEJTE ČI PIŠTE SEM SVOJE PŘÍJEMNÉ A NEPŘÍJEMNÉ ,ANEBO VTIPNÉ SETKÁNÍ S PŘÍSLUŠNÍKY STÁTNÍ ,NEBO MĚSTSKÉ POLICIE.

trabant_police.jpg

Ale, vážně někdy se stává ,že jsme svědky nedorozumění a nelidského zacházení ,anebo vtipných scének od POLICIE.

Jestli vás to neobtěžuje tak se podělte s historkou.

(prosím bez vulagarismů)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak nakonec je všechno jinak. Rozmýšlel jsem se jak by to mělo asi dopadnout , i když se to někomu možná nebude líbit a někomu ano tak jsem se rozhodl takto:

Protože,deyf měl/a nejlepší povídku nad kterou zůstává rozum stát má 1.cenu 500 credits.

Jako druhý/á je Pistácie ,protože povídka byla ze všech nejlepší.

A třetí místo náleží všem co se zúčastnily.

Nepojmenovan-2.jpg

1. 500 credits deyf

2. 50 credits Pistacie

3.

policie.jpg

Odesláno

no tak ak možem neičo pridať tak sa pridám :)

raz som prišiel na námestie k parte a mali už otvorený borvajs (borovička - pomsta z lesa)

-pomstu z lesa už nepijem tak som tam bol asi jediný čo nepil

-tak prišli modrí :D a všetci sa rozutekali vrátane bratranca čo mal fľašu v rukáve a bol najviac namrdaný (jediny ušiel) :D

-ja jediný som tam stál, s úsmevom na tvári...všetkých kamošov pochytali a priviedli, tak sme si fukli a čosi si zapísali :D ...ale kamaráti pokuty nedostali..

- to je zatiaľ všetko.. inak sme raz boli chľastať asi 15 m od pandľárne ...moj nápad to nebol (ani to námestie) :D:D

proste idioti.. :D ale sranda musí byť .

Odesláno
Nemusim si nic vymejslet,ani sem nevedel,ze se o neco soutezi,jen sem prispel svojim zazitkem,esi ti jde o ten credits,muzu ti je dat,stejne si za to nic nekoupim,a budu hodne premejslet,zda tu vubec jeste neco psat.

klidne si ty crds nech ja je nechcu :D a nemyslel jsem to jako narazku...ale jen mi prijde trosku moc ujety ze by na vas strilely :bash: ale uz to neres :roll: :lol:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu