Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

StŘety s policiÍ

ondrejsetina

Recommended Posts

Ondro doufam ze si ten obrazek nakreslil vlastnorucne protoze jinak nemelo do souteze vubec cenu vstupovat...

Děkuji. Pokusím na počítači o nějaký obrázek s policejní tématikou,nebo

pro bronzové místo s podobou tematikou skloubit dohromady.

(zdravím Letňany, jsem z devítky..)

:bash:

aaa.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 57
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

na čarodějnice jsme šli chlastat a cestou pro chlast nás chytli poldové a at jim dejchneme..nic sme ještě neměli...takže klid, omluvili se a šli jsme pro ten chlast...FAIL

btw k značí 1000 :P

takže když řekneš že dáš 5k tak to fakt neznamená 5 kreditů ale 5000 kreditů xD

Odkaz ke komentáři

na ceste do skoly sme se skamosema stavili vzdy na cigaro (kdyz jsem jeste kouril) no a bylo po desti, takze jsem si sedl na operatko. Najednou sli kolem svesky a dali mi pokutu 200kč za to ze jsem spatne sedel na lavicce:D

a jinak nas honili kdyz jsem jeste sprejoval, sme zrovna dodelali a byli jsme tak 20m od toho mista a najednou benga:D sme nenapadne zasli za roh a vzali caru

Odkaz ke komentáři

Heh.....my jsem tak jednou kourili v parčiku u skoly pohoda...kliidek v pohode dokoruju a kamos se de vychcat za strom a voala benga tak rychle tipam. Kamoš vyleze zpoza toho stromu a cajtka uz vytahuje listek s pokutou ze je nemravnostni( Prominte nemohu si vzpomenout jak to jinak pojat a jak se to poruseni nazýva ) a ze leka deti kdyz chodi do skoly bo co a tak dostal malem pokutku ale ukecali jsme to jen na zapis a o tom koureni take vedela ale odpustila a kdyz sme sli tak jeste rikala ze absťak je sviňa...a ze kouri uz 20 roku xDDDDD

Odkaz ke komentáři

... hlavní je že všichni zdrhly ... fakt nechápu proč maj všichni prdel z policie když eště před nima zdrhaj ... a hájit to že k za číslem tady na foru sou kredity tak fakt ne, k ti to násobí 100 tak moc nemachruj - aby měli ostatní jasno ? jo to víme že seš vadnej

Odkaz ke komentáři

... hlavní je že všichni zdrhly ... fakt nechápu proč maj všichni prdel z policie když eště před nima zdrhaj ... a hájit to že k za číslem tady na foru sou kredity tak fakt ne, k ti to násobí 100 tak moc nemachruj - aby měli ostatní jasno ? jo to víme že seš vadnej

Myslím že nic tak težkýho aby sto pochopil to není.

To je tvůj názor nikdo ti ho nebere.Skoro každý psal s klidem bez "prdele" ,až na vy jímky mezi které patříš i ty.

A vadný budeš především určitě ty ,když nenapíšeš alespoň "bobří ocas"!

Třeba by to bylo k tématu!

963.2.gif

Odkaz ke komentáři

Ten nejlepší dostane 500k

PROSÍM JESTLI MÁTE CHUŤ...

DEJTE ČI PIŠTE SEM SVOJE PŘÍJEMNÉ A NEPŘÍJEMNÉ ,ANEBO VTIPNÉ SETKÁNÍ S PŘÍSLUŠNÍKY STÁTNÍ ,NEBO MĚSTSKÉ POLICIE.

trabant_police.jpg

Ale, vážně někdy se stává ,že jsme svědky nedorozumění a nelidského zacházení ,anebo vtipných scének od POLICIE.

Jestli vás to neobtěžuje tak se podělte s historkou.

(prosím bez vulagarismů)

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Tak nakonec je všechno jinak. Rozmýšlel jsem se jak by to mělo asi dopadnout , i když se to někomu možná nebude líbit a někomu ano tak jsem se rozhodl takto:

Protože,deyf měl/a nejlepší povídku nad kterou zůstává rozum stát má 1.cenu 500 credits.

Jako druhý/á je Pistácie ,protože povídka byla ze všech nejlepší.

A třetí místo náleží všem co se zúčastnily.

Nepojmenovan-2.jpg

1. 500 credits deyf

2. 50 credits Pistacie

3.

policie.jpg

Odkaz ke komentáři

no tak ak možem neičo pridať tak sa pridám :)

raz som prišiel na námestie k parte a mali už otvorený borvajs (borovička - pomsta z lesa)

-pomstu z lesa už nepijem tak som tam bol asi jediný čo nepil

-tak prišli modrí :D a všetci sa rozutekali vrátane bratranca čo mal fľašu v rukáve a bol najviac namrdaný (jediny ušiel) :D

-ja jediný som tam stál, s úsmevom na tvári...všetkých kamošov pochytali a priviedli, tak sme si fukli a čosi si zapísali :D ...ale kamaráti pokuty nedostali..

- to je zatiaľ všetko.. inak sme raz boli chľastať asi 15 m od pandľárne ...moj nápad to nebol (ani to námestie) :D:D

proste idioti.. :D ale sranda musí byť .

Odkaz ke komentáři

Tak to si mel rict rovnou ze si mame neco vymyslet ale co...me je to jedno :D

Nemusim si nic vymejslet,ani sem nevedel,ze se o neco soutezi,jen sem prispel svojim zazitkem,esi ti jde o ten credits,muzu ti je dat,stejne si za to nic nekoupim,a budu hodne premejslet,zda tu vubec jeste neco psat.

Odkaz ke komentáři

no a já jsem ten co ty pokuty dává...................

S tím bych se moc nechlubil :) :) Jinak běžné setkání s policejní kontrolou při dopravní kontrole asi 2x... Jinak mě sere to že se po novém roce musí dýchat při každém zastavením (dopravní kontrole )

Odkaz ke komentáři

Nemusim si nic vymejslet,ani sem nevedel,ze se o neco soutezi,jen sem prispel svojim zazitkem,esi ti jde o ten credits,muzu ti je dat,stejne si za to nic nekoupim,a budu hodne premejslet,zda tu vubec jeste neco psat.

klidne si ty crds nech ja je nechcu :D a nemyslel jsem to jako narazku...ale jen mi prijde trosku moc ujety ze by na vas strilely :bash: ale uz to neres :roll: :lol:

Odkaz ke komentáři

proc? jen at davaj dejchat, nevidim duvod, proc by to nemeli delat :) kdyz nepindas, za par minut jedes
to sice jo , ale je to podle mě zbytečné při každé kontrole.... Osobně když řídím nepiju tak mě to nevadí ... prostě to dejchání nemam rád :D
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu