G.I.S.M. Odesláno Leden 8, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Nechapu co je na tech dementnich Ukajinskej nackach zajimaveho... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrejsetina Odesláno Leden 8, 2010 Autor Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2010 Daxter.. Ok chápu to video je solidní. Někdo to,ale nepochopí i já sem trochu pozadu.. Vyděl sem už ,ale i horší,až mě bolím u srdce!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Takhle se musi na ty bezmozky! Skoda ze to tak nefunguje u nas... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Nechapu co je na tech dementnich Ukajinskej nackach zajimaveho... no, především to nejsou náckové ale chuligáni jinak, docela se směju, když tady teď házíš video antify, a říkáš jak se má na nácky, ale na té fotce, kterou jsi sem hodil na začátku a která se ti pravděpodobně líbí jsou náckové :D btw. jen aby bylo jasno, já nejsem nácek, jen mě tohle prostě pobavilo xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hooligan = nazi je jen malo vyjimek ale na tohle tema se tu nebavit.Kazdej kdo byl nekdy na fotbale(obzvlaste na tom vasem Polskem) vi sve! A to ze nemam rad policajty neznamena ze obdivuju nazi.Prober se prosim te chlapecku.S nima nemuze sympatizovat zadny rozume uvazujici clovek.Pouze ubohy bezmozci typu hools boneheads a jim pod. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Hooligan = nazi je jen malo vyjimek ale na tohle tema se tu nebavit.Kazdej kdo byl nekdy na fotbale(obzvlaste na tom vasem Polskem) vi sve!A to ze nemam rad policajty neznamena ze obdivuju nazi.Prober se prosim te chlapecku.S nima nemuze sympatizovat zadny rozume uvazujici clovek.Pouze ubohy bezmozci typu hools boneheads a jim pod. omg, co tu furt meleš s polskem ? chlape, tohle je české forum ne polské. Neříkám, že s nima sympatizuješ... a hools se automaticky nerovná nácek, možná jsi o tom nikdy neslyšel, ale jsou i antifa hools a jsou i hools, kteří jsou prostě jen hools ;) a už tohle téma raději opravdu necháme ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G.I.S.M. Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Obavam se ze jsem na tohle tema slysel,videl i cetl vic nez ty. Pokud chodis na fotbal tak vis ze jediny kde u vas muzes chuligany kteri nejsou nackove je kdyz prijede bohemka. Saskarny typu autonomni hooligans je jenom zasterka.Vsechno je to jeden odpad a pokud k nemu patris i ty tak doufam ze z toho brzo vyrostes. *HAWK* Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daxter Odesláno Leden 9, 2010 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2010 Obavam se ze jsem na tohle tema slysel,videl i cetl vic nez ty. Pokud chodis na fotbal tak vis ze jediny kde u vas muzes chuligany kteri nejsou nackove je kdyz prijede bohemka. Saskarny typu autonomni hooligans je jenom zasterka.Vsechno je to jeden odpad a pokud k nemu patris i ty tak doufam ze z toho brzo vyrostes. *HAWK* jop, jseš starší, takže jsi toho určitě viděl a slyšel víc, ale znám (alespoň co se opavy týče) dost hool, kteří náckové opravdu nejsou a ani se tak neprojevují ale už kašleme na tuhle debatu a přestanem offtopicovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.