patrikpatrik Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Mám dstti s 1.17 a zrušeným fakekillerem. Normálně jsem hrál. Vypl. Pak sem to zapl ale je tam napsany jen insert game card. A mezitim co to pisu se to rozjelo. Nevíte co to bylo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 smir se s tim, e vschny flashkarty jsou jen cinske vyrobky, tudiz od nich necekej 100% funkcnost vzdy. Toto se obcas stane, ze je potreba vyndat a zasunout znovu. Zvlast u DSTT karet, ktere jsou opravdu ten nejvetsi lowend mezi flash kartami. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Prosinec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2009 Musim potvrdit... me se to obcas taky stane u AK2. Me osobne nekdy staci jen vypnout a zapnout DS a karta se zahadne objevi sama. Deje se to zridka, ale deje se to. Nekdy je ale zapotrebi "podlozit kartu" - kvuli spatnemu dotyku (to jen v pripade, ze by se to nechytalo delsi dobu) - na cizich forech tomu rikaji "paper work" - proste kousek papirku a je to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tankis Odesláno Prosinec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 30, 2009 Mě se to tayk stalo hodněkrát ještě jak jsme měl NDSL a supercard one tak to bylo běžné, stačilo ho vytáhnout a "profouknout" a jelo to zase jak mělo ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
patrikpatrik
Mám dstti s 1.17 a zrušeným fakekillerem.
Normálně jsem hrál. Vypl. Pak sem to zapl ale je tam napsany jen insert game card.
A mezitim co to pisu se to rozjelo. Nevíte co to bylo ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.